點樣先旺桃花?幾時有桃花?感情運如何?你問我唔一定答

990 回覆
187 Like 26 Dislike
95年11月12 男 大約5am
支持巴打 1997年05月30日 0605下午出世

認得巴打你

巴打都係今年有桃花運,都係一直到9月中左右,呢幾年都有貴人,好好把握。

錯過今年分分鐘要到2019。

BTW,註定比另一半食住。

巴打好準 我一直都係毒撚性格 不過貴人係指邊方面 再次感謝巴打
巴打又係我
多謝你上次答我銀包催財

今日想問下幾時先會有下一次桃花啊?啱啱同個藕斷絲連左好耐既ex正式斬纜 好唔開心

希望抽中我啦 唔該巴打
留名
1993年6月05
23點-01點
19971013 7:32pm 出世
絲打
想問下會唔會同而家曖昩緊既男仔一齊? thanks~
95年9月27 朝早8點 絲
幾時先搵到男朋友
1994年12月15日 絲
支持巴打 1997年05月30日 0605下午出世

認得巴打你

巴打都係今年有桃花運,都係一直到9月中左右,呢幾年都有貴人,好好把握。

錯過今年分分鐘要到2019。

BTW,註定比另一半食住。

巴打好準 我一直都係毒撚性格 不過貴人係指邊方面 再次感謝巴打

有人提點下扶持下咁。

趁行桃花有岩對象就主動少少,難得開buff唔好比毒撚性格拖累。
想搵師兄救我
[/member]1997 10月13 15:01 男
幾時有拖拍?[/member]

巴打你感情運唔差果喎,唔係話桃花多而係會有好老婆果隻。

今年農曆10-12月同下年農曆10-11月最旺,自己留意下。

錯過就要到20年。

巴打對另一半要求好高下

不過放心,應該會搵到個合你心水嘅。

用下水系顏色野都有幫助。
28/09/94 1625 都係想知埋幾時會有拖拍

好彩認得巴打你個名

留意下今年農曆7-10月,錯過就要到19年。

你19-21年都岩結婚,照睇無咩爛桃花,恭喜恭喜。
1996年4月30日 2:30pm 男
巴打又係我
見到你每一個post都用心回覆
希望今次都抽得中我啦

冇對象身邊少女性朋友 , 性別 : 巴打

求樓主覆我.....

好彩認得巴打你個名

哈哈,唔記得利申自己係舊巴
多謝巴打,如無意外7-10月會係做緊野,不過暫時仲搵緊工,都希望快啲搵到
另外,[係咪都係木系同水系既野幫到?
祝巴打好人有福報

好彩認得巴打你個名

多謝巴打,如無意外7-10月會係做緊野,不過暫時仲搵緊工,都希望快啲搵到
祝巴打好人有福報

農曆7-10月喎巴打。

不過就算係新曆7月到10月做緊野都合理,男人都係財到桃花到,出得一兩個月糧時都到農曆7月。

木系同水系顏色野都幫到你,仲可以用多少少火系顏色野。

多謝巴打。
1994年10月29日 10:25am
A0絲 成世人都冇拍過拖
麻煩巴打了

好彩認得巴打你個名

祝巴打好人有福報

農曆7-10月喎巴打。

不過就算係新曆7月到10月做緊野都合理,男人都係財到桃花到,出得一兩個月糧時都到農曆7月。

木系同水系顏色野都幫到你,仲可以用多少少火系顏色野。

多謝巴打。

明白巴打
Hello 巴打
我係絲 1996.02.16 早上10/11點左右
好似感覺自己零桃花
希望抽中我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞