[突發有圖]rosema閃卡流出

525 回覆
516 Like 92 Dislike
肥馬係免費雞
一早知佢整容啦
好多毒撚唔知
lm
DEER 應該黑LIN呀???
想睇DEER 多過ROSE MA
戇鳩 係佢自己影啲淫相㗎
你睇吓個直髮夾同埋件灰色背心一撚樣

https://apple01.co/view771/13344
肯信你女神係淫賤整容死臭雞未?
喇沙仔都無得睇 你應該冇朋友😂
首先佢段片係講佢點斷人衣食嘅證據、偽女權事件等等,呢個我都知你駁唔到所以唯有轉移視線㗎啦。

再退一步,就當係講今次做真雞,我覆果陣已經有晒相有埋片。絕對唔係得ig dm。再退多步,佢最新果條片係講緊搵證據乜撚嘢如果係真如果真係

撐 Rose ma果啲就係全部你呢啲質素,靠轉移視線,避開事實(偽女權、斷人衣食),然後就吹到佢掟火魔乜乜叉叉,仲難FC嘅嘢去「黃袍加身」(更何況就算真係有做都功不抵過)。所以 Rose Ma黨收皮啦,做咁斷人衣食仲做咁多陰騺嘢,時辰到啦未FC你唔睇唔代表未FC,冇去睇就話未FC更加抵屌
成班食埋 free🐓
整咗容咋傻鳩
追下po或google 下隻臭雞整容前咩閪樣啦毒撚
呢條撚樣仲護唔護花
loser中佢都算係垃圾中嘅垃圾
盲撐完仲要道歉扮死狗
男人中佢都算係羞恥中嘅羞恥

幾時到佢一齊收皮
慕容點撚解唔收埋佢檔
果陣隻伍狗喺到盲撐cga 話人地不法方式拎文件睇
柒撚咗唔知係上市公司公開盤數
有冇link俾
含撚圖more
話時話娛記仲未出報道,會打算點回應呢?冷處理?
公道d講句在,張相個鼻有癦,相似度90%.

但係條片好蒙,同埋個鼻好似冇癦。

有無人可以確認
有冇露點先?
唔係好想睇條仔碌9
DEER 應該黑LIN呀???
想睇DEER 多過ROSE MA

講咁耐都仲未有片睇吓技術有幾好
deer
淨係睇到有張清嘅相有墨
露點扑嘢個個都唔見有墨...
咩叫私怨?唔係受害者點知rose ma咁仆街,你屌過rose ma咩?
咁你可唔可以確認所有閃咭王嘅閃咭都係佢本人
整完都咁樣衰
個屎樣咸濕到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞