[突發有圖]rosema閃卡流出

525 回覆
516 Like 92 Dislike
唔似樣囉
no
要人
伍公子睇咗未
rose ma斷人衣食算唔算私怨
慕容ig冇晒d post 搞咩
比人打壓
我覺得,除咗除褲之外都要客觀啲
啲相冇可能係同期/同一部電話影,依個大家都應該同意
咁點解file name會連埋先?專登改依下有啲故意
係,依批相有好多 e.g. 9110/9099/9095都係性感私人相(但冇露點)
但除咗9077側面「有啲」似玫瑰馬之外,真係仆緊嘢或者有露點嘅,全部都蒙到(我覺得)睇唔清個樣係唔係佢
就咁睇似係將一啲性感私人相撈埋另一批唔知邊個嘅相擺落同一個file屈佢喎

利申:想睇堅嘢,有就快爆
慕容真係勁。。。
令到屎萊姆收皮之後,今次到rose ma
仲會唔會有廣告搵rose ma?
請問歷史上有邊位女星被流出閃卡仲可以撈得起?
我收中資錢都可以保留意志果個冚家剷今次直頭唔理
真心,條囡做過咁多衰嘢,有追足 二揀一、sigma, 夾公仔,食花生果啲都想佢收皮,揭晒佢哋啲惡行出嚟,仲要實證,有咩就「黃袍加身」。

亦都係咁先咁多人爆料比慕容知啫佢係有私怨㗎,啱啱果條片,佢講到明,仲要對返屎家軍示好,果度係核突,但係,佢做低呢個咁多人想佢收皮嘅人,咪可以食替天行道條水囉,呢下比 credit 佢有咩所謂。

做個比喻,如果 rose ma而家做到啲嘢可以解救香港,我同樣會比 credit佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞