[突發有圖]rosema閃卡流出

525 回覆
516 Like 92 Dislike
呢個真成堆打手潛伏著成日意圖帶風向

好難怪咁多人想呢個利益集團瓦解
你睇咗片未?咁都唔叫中 point? 你真係好似屎家軍喎
條白卡MK仔最叻係ig周圍撩啲三唔識七既女吹水
以前已經夠多八卦 乜野小雲

食完花生佢咪又一樣係過街老鼠
懶係公義最嘔心 我眼中只不過係狗咬狗骨
睇唔出佢好得過屎家軍喎
不過多謝你 我地先有咁多野睇
ching有冇backup?
有冇backup呀ching?
鼻個粒唔明顯。老老實實而家有露波個幾張相唔明顯係rose ma, 係左邊臉有粒墨
Backup
慕容自己賣中資廣告又扮睇唔到?

唔好做得咁醜樣,位唔係咁上
(重開) 我係612個被控暴動罪入面其中一個手足(2)
https://lih.kg/2169490

手足要幫呀 係咪個個顧住打j帶風向 咩都唔理呀
有冇bro有backup哂兩條片?

而家del左一條……
真心唔係話好清 但覺得蒙認唔到係隻馬可以去驗眼
唉搵到了

LIHkG淪落到文字討論,要睇既入TG grp睇先正途
ig dm當證據,
然後包底講句如果係真如果真係,
未fc就放上連登都比人屌啦,
未fc出條片就咁撚多人追捧。
邊度有?
嘩,又黎人格謀殺,呢個慕容真係好撚嘔心,起碼rosema有發聲,我點都當佢同路人

但呢個慕容就私怨行先日日搞事搞非
發聲大撚哂?同路人唔洗比人屌?龍門難食唔屌得?

慕容都有發聲 係唔係大撚哂?
https://youtu.be/cJmMJDLnGvE
個樣完全唔似喎,你講到因爲粒墨就100%係佢咁
你叫佢點駁呀
咁點呀,當唔當公仔同路人好
嘩你冇嘢吖嘛,咁多張閃卡都認唔到,有面盲症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞