點解成日話習近平係小學生?

220 回覆
35 Like 995 Dislike
係小學三年級

究竟樓主係點樣google完都唔知點解維尼比人叫做小學生
文革時期無高考喎
邊間大學入學試黎?
樓主老屈, 邊有話佢小學生
明明係小學雞
王娜娜事件是一起冒名頂替上大學事件。
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%8E%8B%E5%A8%9C%E5%A8%9C%E4%BA%8B%E4%BB%B6
習大帝係文革之後嗰代嘅大學生, 唔撚洗考試, 根正苗紅就入到嗰啲, 姐係"失落的一代"
做黨書記夠話得幾千蚊人工,咁你係咪信呀,人呢就要用下個腦,唔好人地講咩就信。
金正恩在3歲就會開槍,9歲就能射中移動的目標,甚至能做到百發百中。此外,他3歲就懂開車,不到8歲時就能駕駛大貨車疾馳約120公里,且平安地抵達目的地。官方又稱金正恩「沒有不會的運動,籃球勝過一般職業選手,6歲開始學會騎馬,騎術比賽馬騎師還要厲害」。同時他16歲時,便寫了一篇關於韓戰的論文,顯示出他卓越的治軍能力。

是但啦
唯一解釋 , 習大係神童
孟婆都有三本香港password
其實咁樣就睇到
個文化大革命影響係時至今時今日
應該要讀書既時期去哂做批鬥,字都唔識多隻
搞到而家班60幾70歲人無哂文化又乜差都唔識又無思想
5,60年代係大陸出世班人人生慘過食屎
但係係敵人眨低佢

同小學生有共用特徵?
依個係正解
大家係咪應該更正寫清楚啲個維基百科
反應反事實, 唔好誤導人
總共讀過幾多年書,有啲咩學歷等等
雜大大因為係小學雞,所以佢最欣賞秦始皇果招(焚書坑儒)再將佢改良下
想求證埋佢揹200斤小麥,十里不換肩
笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞