THE IDOLM@STER綜合討論區[34] 無冠女王の本気!呑まれた三ツ星未央!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無手足計過仲有幾耐先到美波/加蓮復刻?

唔計今次仲有4次就到美波
7次到加蓮
無3周目既話就可以專心儲石啦

岩牙

不過都係嗰句
之前公佈個list係去到ありす嗰次
之後嗰啲冇講過一定會復刻
唔係得ちえり個次無寫復刻咋咩?

個list得呢度咁多
不過復刻0成本其實冇乜理由唔做嘅
出完Co Nocturne活動Solo出飛鳥,月尾限可能有Co 下個活動俄妹上位
出完Co Nocturne活動Solo出飛鳥,月尾限可能有Co 下個活動俄妹上位

仲有邊隻co未有限定?

7次到加蓮

岩牙

不過都係嗰句

個list得呢度咁多
呢個唔係淨係去到今年唔知幾月幾號既復刻list咩,我記得每期限定都有寫會復刻除左ちえり個次?

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

仲有邊隻co未有限定?

不負責任估
今日有模組修正的角色

今回のデレステ アップデート(4月27日)で、修正されたキャラ
多田李衣菜ALL
十時愛梨ALL

仲有邊隻co未有限定?

不負責任估
今日有模組修正的角色

今回のデレステ アップデート(4月27日)で、修正されたキャラ
多田李衣菜ALL
十時愛梨ALL

呢2隻都有2.0,未到佢地既

仲有邊隻co未有限定?

不負責任估
今日有模組修正的角色

多田李衣菜ALL
十時愛梨ALL

unit組合

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

Pass

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

Pass

小梅
荒木老師

のの
八神

美雪

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

Pass

小梅
荒木老師

のの
八神

雪美

打錯

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

Pass

小梅
荒木老師

のの
八神

雪美

打錯

我估係小梅

7次到加蓮

岩牙

不過都係嗰句

個list得呢度咁多
呢個唔係淨係去到今年唔知幾月幾號既復刻list咩,我記得每期限定都有寫會復刻除左ちえり個次?

應該話官方冇講過之後嗰啲會復刻
亦都冇講過唔會復刻
所以要等三個月後先知真係有冇

仲有邊隻co未有限定?

眼鏡

Pass

小梅
荒木老師

のの
八神

雪美

打錯

我估係小梅

All pass

俾你抽晒啦
報警

俾你抽晒啦
報警

FBI is watching him

風頭火勢仲會有人送死
我都係死番去刷護石先

風頭火勢仲會有人送死

人被殺就會死

風頭火勢仲會有人送死

人被殺就會死
不作死就不會死

話說抽中左點解仲要再抽?想抽限みく定拓海?

好明顯係一次十連兩張啦
[img]https://holland.pk/g05ujkhv[/ig]

好明顯係一次十連兩張啦

一張3點一張4點喎
一次10抽load個幾鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞