THE IDOLM@STER綜合討論區[34] 無冠女王の本気!呑まれた三ツ星未央!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
各位辛苦了

7時放工即刻飄入洗手間打左1個鐘4倍終於係剛剛由9000千個打到剩2百零個道具

最後都係脫離不了1nice的咀咒

16833 夠唔夠呢
究竟早見會唔會起錄今次個event嗰陣錄埋こないかぜ個故事然後今個月實裝呢?

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝
各位辛苦了

7時放工即刻飄入洗手間打左1個鐘4倍終於係剛剛由9000千個打到剩2百零個道具

同伴
各位辛苦了

同伴

各位辛苦了

同伴

究竟早見會唔會起錄今次個event嗰陣錄埋こないかぜ個故事然後今個月實裝呢?

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

話唔定會殺出個情咬金--one life
用另一個日帳dl app, 然後用數據線接到ipad, o係itunes 禁更新, 同步搞掂

唔洗jbc

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

兩首Co未出
又可以等多半年

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

雖然首歌幾好聽但等恋風等到想死

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

但係こいかぜ呢d大boss黎,睇怕唔到最後一刻都唔會出

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

我要打大佬

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

我要打大佬

大佬係to my darling 吧

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

我要打大佬

同To My _______…一樣

根本冇呢首歌

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

我要打大佬

Co:恋風
Cu:to my darling
Pa:........

唔會

唔會,仲有飛鳥都未實裝

Noooooooooo

我要打大佬

Co:恋風
Cu:to my darling
Pa:........

Pa:兒歌
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森

睇邊個有fes限就知
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森

睇邊個有fes限就知

睇邊個有動畫出場就知
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森

睇邊個有fes限就知

睇邊個有動畫出場就知

大波唯for sure
睇完今集劇場,まゆ邊笑邊搣玫瑰
話說我已經睇唔透下兩張overload出幾秒
都唔知佢係跟屬(vo vi da)定係跟色(cu co da)

da依加有6秒pa,9秒cu (差7秒co)
vi 有7秒co,9秒pa (差6秒cu)

但cu已經出左6秒+9秒
co都出左7秒+9秒

不過算啦過幾日就知係6定7
想放工 仲未食飯
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森

睇邊個有fes限就知

睇邊個有動畫出場就知

大波唯for sure

ff:爆冷出芳乃
PA難估好多
大波唯/仁奈/喵森

睇邊個有fes限就知

睇邊個有動畫出場就知

大波唯for sure

ff:爆冷出芳乃

唔好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞