THE IDOLM@STER綜合討論區[34] 無冠女王の本気!呑まれた三ツ星未央!

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有興趣知LL個邊係點衝event

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?
between今次金杯綫都要118萬,即係話手殘課長打m攞金杯既時代就快結束

呢度有巨巨靠M拎左金

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?

唔知而家係唔係

目標係拎晒2張卡突滿既話 係一定要食石打

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?

唔知而家係唔係

有咩上位報酬
btw event頭十肯定巨過第一期

2ch有關頭一百的傳聞

Type http://1.An機用家,因為要開外掛
Type 2.集團經營,一acc多人唔同時間推
Type 3.當年moba出現過的必殺技,勁到俾笨大以為係外掛的neet專用技「手動で全力」,記得好耐之前cgss某次活動有條友係2ch討論串實況過,最後佢係唔知第六定第七

Type3唔太明係咩黎,可唔可以解釋下?
全手動玩家,一日玩超過正常人覺得有可能玩到既時間(例如一日玩廿個鐘),俾官方當外掛

一日既話唔難 連續既話自問3日就頂唔順

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?

唔知而家係唔係

有咩上位報酬

粒粒要有2張一樣先有得覺醒 上位報酬咪第2張卡

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?

唔知而家係唔係

有咩上位報酬

即係同モバマス相似,個邊仲要咁少人,慘
各位選手準備入閘
各位選手準備入閘

mama is waiting for you
各位選手準備入閘

好危險
各位選手準備入閘

mama is waiting for you

如果馬沙都玩cgss既話...
收島風FBI今日突然話要開OT

投石

使唔使肝
定係卡性能佔大半?

唔知而家係唔係

有咩上位報酬

即係同モバマス相似,個邊仲要咁少人,慘

問過而家爆幾粒就拎到 以前要爆廿幾粒
監視名單:
伊_____
監視名單:
伊_____

容____
監視名單:
伊_____

容____
唔洗qoute我,我skip呢個pool
監視名單:
伊_____

容____

齊限
監視名單:
伊_____

容____

即係已經有ママ

Delta one, in position
監視名單:
伊_____

容____

即係已經有ママ

你地好衰
完全無視拓海P既可能性
監視名單:
伊_____

容____

即係已經有ママ

你地好衰
完全無視拓海P既可能性
班LLC眼中只有桃華
粒粒手機驚好渣
粒粒手機驚好渣

粒粒巨巨出現了
監視名單:
伊_____

容____

即係已經有ママ

你地好衰
完全無視拓海P既可能性
班LLC眼中只有桃華

利申,我當年只係想抽3張拓海,不過咁啱抽到出左ママ的時候冇曬錢而已
監視名單:
伊_____

容____

即係已經有ママ

你地好衰
完全無視拓海P既可能性
班LLC眼中只有桃華

利申,我當年只係想抽3張拓海,不過咁啱抽到出左ママ的時候冇曬錢而已
點解要抽三張拓海?最後抽唔抽到
シャア: 桃華は私の母になってくれるかもしれなかった女性だ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞