【超奢華】杜拜晶石浴缸值780萬 從亞馬遜森林原塊運去中東

64 回覆
12 Like 1 Dislike
其實齋講個浴缸又真係幾靚
#love#
點解你地好似講到樓價高係好野,可以攞黎曬咁

樓上好多有錢人
對我黎講2億真係天價

班撚屌網上講就型
2億同10億咪又撚係貴 佢地要做幾耐先搵到

好似有人話間3千呎好大 佢地就話:車 邊度邊度一萬呎Tim la 但自己就住緊三百呎屋

一個字講哂:酸

姐係要買得起先討論得

講馬要跑得快個隻馬
連登仔以香港樓價高為榮
高樓價係香港市民共同願望
https://www.youtube.com/watch?v=kUL6s03NoUo&feature=share&feature=share&feature=share&feature=share

美國最貴間屋賣19億港紙你地覺得底唔底屌
佢仲要送埋裝修幾部靚車同好似兩年工人service
不過呢d機會唔係屬於我

包唔包埋落飛機條女

當你有19億買樓個陣呢d女就免費喇

其實睇落幾抵
但係我覺得 只係我呢啲蟻民覺得姐
我有19億買間屋 但點解間屋要搞到好似會所咁
40個坐位影院 咁多太陽櫈要黎把撚?
買架用得既直升機加多幾架靚車好過

架機係真既,但個頭係住宅黎所以唔俾升降(有錢總有辦法)
有錢人既世界我地唔會明 呢d屋似係用黎搞party多過似係用黎住
同香港比又真係唔貴
https://www.youtube.com/watch?v=kUL6s03NoUo&feature=share&feature=share&feature=share&feature=share&feature=share

美國最貴間屋賣19億港紙你地覺得底唔底屌
佢仲要送埋裝修幾部靚車同好似兩年工人service
不過呢d機會唔係屬於我

包唔包埋落飛機條女

當你有19億買樓個陣呢d女就免費喇

其實睇落幾抵
但係我覺得 只係我呢啲蟻民覺得姐
我有19億買間屋 但點解間屋要搞到好似會所咁
40個坐位影院 咁多太陽櫈要黎把撚?
買架用得既直升機加多幾架靚車好過

架機係真既,但個頭係住宅黎所以唔俾升降(有錢總有辦法)
有錢人既世界我地唔會明 呢d屋似係用黎搞party多過似係用黎住

佢寫non functional 喎
個沖涼房好似物語動畫小忍同男主角
和解o個間
人地講緊個造價
香港樓既貴同杜拜既貴樓本兩樣野黎
有錢家唔會買,好多放射性物質,因住沖到生癌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞