(山巨頭,三治年)海賊王 第988話情報

364 回覆
15 Like 16 Dislike
第1頁
988話標題 久等了
扉頁:匪幫貝吉的Oh my family vol.32 在海軍的炮擊中烏奴喊著我是爸爸呀

第2、3頁
1. 果然毛皮族在月圓夜可以變身月亮獅子
Wororororo(笑聲)
2. 凱多大人!
3. 大事不好,讓武士們侵入到這裡,是我們準備不足,不過別想再碰凱多大人一下。
4. 傑克!!!
你們等著
傑克是毀掉我們千年歷史家園的罪人
你們分明說了沒有武士
5. 說沒有的那個武士正式在下,傑克
被保護的這條性命,在這一戰定要加倍奉還!
第4頁
1. 是你嗎
不,還
閣下們
請對上凱多
2. 鯨魚之森俠客團 羅迪&BB
3. 公爵大人也是!
4. 犬嵐三槍手 獅子:西西里安 狐狸:康斯洛特 斑馬:喬凡尼
山治VS三災KING
隻隻字都識,但就係睇唔明
我覺得山治打KING,等於柒既開始
打Jack都話有d希望
打King真係0勝算...
想點柒法
出聲
可能打完之後又煮野食比敵人
好想見番呢個山治
果陣嘅山治真係好型
尾田對山治真係充滿惡意 睇嚟尾田為咗喺實力上整柒山治,
終於都諗到比"打輸", "唔俾佢打"同"幫敵人buff害隊友"更侮辱性嘅劇情...
就係要山治打輸, 然後等卓洛幫佢報仇...分分鐘山治打輸完會有佢求卓洛幫佢打king嘅劇情添呀...
Mr. 王子

山治乖乖煮下野食 搵下The blue未算囉
無謂再整7佢呀
山治邊度會打得贏 jack queen king
jack 同queen 超厚血
前者比隻象打完,再同戰國同籐虎挑多次機
後者比大媽打完,都好快無事

著完套甲都無勁得咁誇張掛
可能都係比山治威一陣打下king, 之後king無傷
冇野
如果再寫柒山治 我會直接放棄呢套垃圾漫畫
點解2年前佢地型咁多2年後契仔下下都開大招秒天秒地,打耐d都唔得
因為尾田條仆街仔
你睇緊果套真係海賊王?
可能契仔斬龍所以king就比山治 還掂佢地特性都係火攻空戰
但真係諗唔到點贏喎
有套甲,真係可以寫勁好多
佢D阿哥冇霸氣,都可以係大媽團七進七出,咩將星都唔太驚。

山治有套甲直頭可以就超越佢班阿哥LV啦。
呢幕最深刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞