(山巨頭,三治年)海賊王 第988話情報

364 回覆
15 Like 16 Dislike
佢係咪未學識用鞋開turbo? 開左turbo應該可以滑開
山治套甲打到爛左穿左應該點維修?
我估
路飛 打大媽
契仔 打King
海俠 打Queue

Franky Brook God 娜美 奇襲
Robin 打雜卒
之後同 Chopper 三治 做跑腿急救

德島就God上神枱
蛋糕島就骨仔挑大媽 娜美偷宙斯
今次應該到 Franky Chopper
其實點解山治同人打總係有人要救?
大媽篇要救路飛,宜家要救桃之助
幾時先真係冇人要救堂堂正正打一次
打明哥又係 維爾戈又係
franky一野車落大媽到
骨仔又再斬鳩宙斯
其他海賊團d𡃁邊敢直接打鳩四皇
係草帽團先敢
都唔算‘𡃁’啦佢地
勁正
車到大媽仆街
再睇大媽小褲褲
次次救完人都係柒
第988話標題 抱歉久等了

凱多正準備與毛皮族戰鬥,但是傑克和他的手下到達鬼之島來幫忙

其中有一個蠻霸者是Number 7,看起來很像桃太郎裡的日本鬼

犬嵐和貓蝮蛇準備向傑克報仇

但他們的手下(俠客團和火搶手)認為他們倆此時應該集中對付凱多

他們和其他毛皮族會去對付傑克和其他百獸團

犬嵐和貓蝮蛇同意了,然後所有毛皮族都變身月亮獅子

場景回到鬼島的活動會場

小忍想去救桃之助但是被king發現並被扔出

但是桃之助的鎖鏈突然斷開然後桃之助飛了起來

king從半空攔住了桃之助,能看到是香吉士救了他

而香吉士誇獎了桃子的勇氣並把他扔給了小忍

king變身為無齒翼龍,和香吉士一起撞進了牆裡

魯夫想去屋頂一起打凱多,但被大媽攔住

大媽用威國攻擊,魯夫躲開了

但這一擊穿透了鬼島的牆壁一直到了海上

武士們震驚於大媽的實力,擔心他們應該怎樣打敗凱多級別的兩個人

大媽命令宙斯回來,宙斯雖然不想但無法反抗

大媽想用宙斯的閃電幹掉娜美,布魯克和佛朗基趕到救下了夥伴

布魯克又把宙斯砍為了兩半

佛朗基駕駛黑犀牛摩托衝到了大媽臉上

下周又休刊屌你老母變雙週
King 定卡二好打啲
其中一個贏既關鍵可能係令大媽變返on9 之後佢走或者加盟都起碼打少個四皇
而骨仔應該會抽返隻修女出嚟 話唔定會覺醒
如果唔係要打兩個四皇都唔知點打
當年係鱷魚同艾尼路手上救人型撚到

2年後柒足10年
係大媽剋星
係就快 唔想到後段先變奏
糖佬應該特登黎做旁白
咁大和會打邊個?
鐵頭妹
冇計
鳩Sir用開槍唔用劍
笑到標尿
應該差唔多,好難想像山治打得贏同卡塔庫栗一樣level既人
應該要打幾日先分到勝負
套甲起馬幫佢buff兩班
應該點都有得打吓,唔會比人秒嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞