[補習JJ入]究竟私補幾錢先係公價

98 回覆
2 Like 7 Dislike
點解大學生私補可以收250/300一個鐘
去補習社都係4,500一個月4堂

一對一喎
巴打係咪數學咁勁先,未出成績都去補。
係咁有信心既tg我 ronaldtse28, 有d同dse數學有關既野睇下你有無興趣
但覺得自己唔夠班幫人補

例如考試嗰時我都係有嘢會唔識,同埋我再勁都唔會夠啲本科係嗰科嘅日校老師勁

代入返中四五嘅自己,都會覺得讀緊U嘅我其實唔值百幾二百蚊個鐘(2個鐘再乘2),有咩唔識不如搵學校老師幫手仲好
利申5**x3
補緊小四200蚊一個鐘,小六反而得180一個鐘 ,仲有補一個中一,350蚊一個鐘。
利申專補中文
20年前又係百幾,依加又係二百零,追唔到通漲
但覺得自己唔夠班幫人補

例如考試嗰時我都係有嘢會唔識,同埋我再勁都唔會夠啲本科係嗰科嘅日校老師勁

代入返中四五嘅自己,都會覺得讀緊U嘅我其實唔值百幾二百蚊個鐘(2個鐘再乘2),有咩唔識不如搵學校老師幫手仲好
利申5**x3

日校教得好就唔洗補啦
但覺得自己唔夠班幫人補

利申5**x3

我覺得唔止值百幾,二百幾差唔多,單對單,預習,備課都係時間
聽之前家長講,20年前都係百幾
識人收$200

利申:佢5**加大學讀果科

其實120~200是基本的
識人收$200

利申:佢5**加大學讀果科

其實120~200是基本的

150-300差唔多
一科5*同狀元幫你補,仲有一大同鯨大,都唔同價啦
數 120 hku civil算唔算低
但覺得自己唔夠班幫人補

利申5**x3

日校教得好就唔洗補啦

日校教畜廢到你上堂聽唔明,但你落堂揸住本練習同solution去問佢「點解係咁做?」佢都應該解到啲嘢掛

如果個學生少少主動都無嘅,我幫佢補都唔會有咩大進步啦

但攪笑在個學生係主動嘅話又無乜搵私補嘅理由喎
所以攪到而家我都無同人補過習

小學?
但覺得自己唔夠班幫人補

利申5**x3

日校教得好就唔洗補啦

日校教畜廢到你上堂聽唔明,但你落堂揸住本練習同solution去問佢「點解係咁做?」佢都應該解到啲嘢掛

你試下問中文
肯定唔答你
但覺得自己唔夠班幫人補

利申5**x3

日校教得好就唔洗補啦

無進步就唔會補

小學?

Form 4
Maths 5** m2 5**
220/ hr F6

小學?

Form 4

都幾低
補緊小四200蚊一個鐘,小六反而得180一個鐘 ,仲有補一個中一,350蚊一個鐘。
利申專補中文

係邊搵

巴打好勁 一般都係英文好搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞