[補習JJ入]究竟私補幾錢先係公價

98 回覆
2 Like 7 Dislike
成績未出請你都算係咁
我自己有4個學生
中四 英文 $160
中五 數學 $150
兩個小五全科 $100

有朋友教中文中文收$220

中六
同埋你無撚料就唔好補高中啦,又唔係拎5**,出面睇啲師師video 都係120-150一堂,你憑咩拎人150一個鐘?
補下小學生咪算囉

人地又唔係一對一
btw 份2017都有104 44 又起碼代表過香港出去同班大陸仔挑數 都算有資格收150-200啦

dse分數都未出 你吹到自己科科滿分都得㗎啦
加上考試實有careless mistake 你實際得分無咁高
F.4-5個時補過個P.4男仔,全科,好乖好易教,$100/hr,之後家長主動加到$120

個時都有幫junior form補英文,都係$100/hr
1000up
8個人一齊補800/hr
三科5**男,收$100都搵唔到補習
同埋你無撚料就唔好補高中啦,又唔係拎5**,出面睇啲師師video 都係120-150一堂,你憑咩拎人150一個鐘?
補下小學生咪算囉

人地又唔係一對一
btw 份2017都有104 44 又起碼代表過香港出去同班大陸仔挑數 都算有資格收150-200啦

dse分數都未出 你吹到自己科科滿分都得㗎啦
加上考試實有careless mistake 你實際得分無咁高

MC有抄低出嚟對 長卷都有得對
三科5**男,收$100都搵唔到補習

成績未出請你都算係咁
我自己有4個學生
中四 英文 $160
中五 數學 $150
兩個小五全科 $100

有朋友教中文中文收$220

都啱
其實好難講公價
學生唔同年級,導師唔同U讀咩科,車程幾耐,個學生sen or 性格
上堂做D咩,對功課定要自己準備埋練習
都會影響你收幾多人工
所以有時你覺得ok,唔太低就得
睇下果家人有冇錢囉
BTW, 車錢車時可以好甘
有5**既高中起碼200
全科:
小四至小六:$120-160
初中:$180-240

英文:
小學:$100-120
初中:$120-150
高中:$150-250
點解大學生私補可以收250/300一個鐘
去補習社都係4,500一個月4堂

諗下人數同互動性啦
睇下miss有咩服務
之前收個中二英數$150/hr 哩家有個小一$140/hr

諗下人數同互動性啦

但人地有好齊料嘅筆記...
睇錯私鐘
小學生$100啦
初中$150
高中$200

諗下人數同互動性啦

但人地有好齊料嘅筆記...

教得好 聽佢噏半粒鐘好過你做兩個鐘paper
380/45min
380/45min

試過有補習社叫我去代一個鐘私補得$60 (佢要五五分帳)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞