25歲仔墮斃父抱屍哭叫:「佢隻手仲暖救佢吖!」

202 回覆
23 Like 21 Dislike
有仔女就知幾心up
幾辛苦日做夜做就係為左個仔

有仔女既會員見到連登中學雞講到自殺唔係壞事仲心up
睇到眼濕濕
Rip
有仔女就知幾心up

咁撚窮要日做夜做有咩資格生仔?

你個名唔好咁頹啦
連登人數-1
兄弟好好上路
祝你刷到5星香港索女首抽

仲刷香港做乜9
平時睇字睇到冷淡晒 但睇到片個老豆D反應
是的,父母很慘
但代入他的處景
他也很慘,沒人幫他,還有很多年要捱,沒有前景,被情緒病精神病不斷折磨
他很累了,解脫是表示長痛不如短痛

得我睇到呢個巴打回post?

屌鳩後生要緊
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

淨係識叫人諗人地感受 你有無諗過想自殺既人既感受?

自殺係自私行為

講呢句一樣好撚自私

講同做邊個自私

生仔夠自私啦
RIP
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

一個人痛苦到要自殺, 普通人係唔會明白有幾痛苦,因為普通人唔會想去自殺, 唔好念住你理解佢地既感愛

on9大把小學雞一時諗唔通自殺啦

今時今日小學雞都好撚痛苦

一時睇唔通自殺係可惜
但如果事主係處心積慮
家人朋友都無話可說啦
\|/

btw樓上含家剷積下口德啦
是的,父母很慘
但代入他的處景
他也很慘,沒人幫他,還有很多年要捱,沒有前景,被情緒病精神病不斷折磨
他很累了,解脫是表示長痛不如短痛

得我睇到呢個巴打回post?

講真…呢單新聞入面寫個阿爸寫得好煽情
我第一下都係覺得佢好慘…不過咁都唔代表一定係個仔自殺衰
香港咁多人自殺,大家有冇諗係咪個社會出現問題?點解反而怪個人唔識諗?
人類情緒嘅野,唔係我哋用理性邏輯同道德律講得通岩定錯
而家政府根本冇諗過年輕人

工作冇前境,冇女,冇娛樂,又高壓力

好難會諗得開

Rip

窮人都係唔好生仔
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

講呢句一樣好撚自私

講同做邊個自私

生仔夠自私啦

每個人嘅出世都係上一代人嘅自私, 私心
你問都冇問就咇人出嚟, 你話你自私唔自私
宜家我唔想玩啦, 自己收皮, 又話我自私, 你話你自唔自私?
有仔女就知幾心up

有仔女既會員見到連登中學雞講到自殺唔係壞事仲心up

冇戴妖.gif 算畀面
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

講呢句一樣好撚自私

講同做邊個自私

生仔夠自私啦

宜家我唔想玩啦, 自己收皮, 又話我自私, 你話你自唔自私?

諗嘢咁偏激有咩益

自殺係自私行為

講呢句一樣好撚自私

講同做邊個自私

生仔夠自私啦

諗嘢咁偏激有咩益

生存係到有咩益?
而家政府根本冇諗過年輕人

工作冇前境,冇女,冇娛樂,又高壓力

好難會諗得開

Rip

窮人都係唔好生仔

我都好辛苦
我都係25歲 做渠務
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

講呢句一樣好撚自私

講同做邊個自私

生仔夠自私啦

諗嘢咁偏激有咩益

你呢種人真係好撚幸福 慢慢活係你嘅美好世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞