25歲仔墮斃父抱屍哭叫:「佢隻手仲暖救佢吖!」

202 回覆
23 Like 21 Dislike
死前睇下我個名
死前睇下我個名

黑擇明呢首歌真係無得頂
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

淨係識叫人諗人地感受 你有無諗過想自殺既人既感受?
rip
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為
有勇氣自殺,點解無勇氣生存呢

見到個男人抱住自己個仔嘅眼神好空洞,好似仲未接受到個仔已經去左咁,真係好心酸。講真之前自己隻狗都試過跳樓而無左,嗰一刻個畫面好清楚咁出現返,真係覺得白頭送黑頭好心痛。
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

迫人生存又唔自私咩
死前睇下我個名

切勿憑自己
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

如果可以咁易諗得正確,就唔會咁多抑鬱症
R.I.P
曾經有自殺念頭 但一諗起屋企人朋友傷心個樣
再諗下如果自殺係屋企人朋友
我一定接受唔到咁突然
個自殺感就即時無哂

如果有投胎依樣野 如果我下世做唔到人咪慘
做咗非洲兒童仲慘 一定好嬲自己提早結束我今世嘅生命
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

一個人痛苦到要自殺, 普通人係唔會明白有幾痛苦,因為普通人唔會想去自殺, 唔好念住你理解佢地既感愛
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

一個人痛苦到要自殺, 普通人係唔會明白有幾痛苦,因為普通人唔會想去自殺, 唔好念住你理解佢地既感愛

on9大把小學雞一時諗唔通自殺啦
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

咁你重唔去?
........
阿彌陀佛
都唔知佢咩事 好難講得埋
如果因病厭世 佢唔死就自己病苦 佢死就屋企人痛苦
btw rip
其實我都想 但係諗起老豆老母就打消念頭
好心up
我諗佢自己本身都好辛苦啦,想死你仲要人顧第個感受 屋企人都係咁話
想自殺果啲人應該睇下啦
你自己就解脫
但屋企人傷心更難受

自殺係自私行為

on9大把小學雞一時諗唔通自殺啦

今時今日小學雞都好撚痛苦
個老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞