[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
特登唔睇個post 直接睇重播,10:11 見到啫哩仔大叫come on 忍唔住入黎睇post

come on 完士氣大增,之後直落三局

ebdon第一圈對冰咸 第9局 被人超左15分 被佢SET到羸左都係咁鳩叫 反lead 5-4

之後第2節 被冰咸一個6-0 , 10-5掃走左

原來係鳩叫惹的禍

下次yeah 要細細聲yeah

拎塊牌寫低再舉俾觀眾睇

睇live見到果到yeah仲諗住會比人直落
點知調返轉
未買過飛入場睇想問下
通常4強之前(即係8強,16強)
場地SETUP咪係兩場同時進行, 中間有野格住嘅

想知
1. 買飛個時咁會知會買左邊個對邊個未? (或者起碼知買左係邊條分枝嘅賽事)
2. 如果坐個邊打完係咪會開埋睇另外個邊? (要成個SESSION咁開, 定打完一個MATCH都可以開)
3. 坐中間係咪兩邊都睇到, 定係兩邊都睇得唔係咁好

1. 基本上會知種子球手 但對邊個就未知 , 球手入場既右邊係上線 左邊係下線
2. 係 只要一邊無比賽 塊野就會拉起
3. 係兩邊都睇到
未買過飛入場睇想問下

想知
1. 買飛個時咁會知會買左邊個對邊個未? (或者起碼知買左係邊條分枝嘅賽事)
2. 如果坐個邊打完係咪會開埋睇另外個邊? (要成個SESSION咁開, 定打完一個MATCH都可以開)

1. 基本上會知種子球手 但對邊個就未知 , 球手入場既右邊係上線 左邊係下線
3. 係兩邊都睇到

1. 唔係啵 世錦賽係一完左就開始賣下屆飛仲要都幾快就賣曬 好難估到下季邊個球手會係幾多號種子同大概打邊節(除左defending champion)
原來今日又有小丁又有-6
-6 一陣又太興奮瞓唔着今日冇精神打
Ronnie V Ding
Kyren V Higgins
決定兩開但淨係聽Ronnie
未買過飛入場睇想問下

想知

3. 係兩邊都睇到

1. 唔係啵 世錦賽係一完左就開始賣下屆飛仲要都幾快就賣曬 好難估到下季邊個球手會係幾多號種子同大概打邊節(除左defending champion)

咁呢層就唔知 我4月中好似睇過仲有飛 但唔肯定係咪 不過貴左好多就真既
ronnie練緊波了
一開 聽到連騰浩把聲
心諗
好彩大師兄都係度
屌我好似點都聲畫唔多步
小丁喪母之後第一次唔係著全黑

終於如釋重負

話時話 小丁條線今屆唔係對自己友就係對老友

oso都食唔少丁媽媽既飯

終於如釋重負

如果唔係丁贏
wenbo又係oso好友

終於如釋重負

如果唔係丁贏

碧咸同OSO都FD唔到

佢兩個同OSO FD到都幾好野

終於如釋重負

如果唔係丁贏

碧咸同OSO都FD唔到

仲話ding mama煮野好好食
ding同neil fd到都好神奇
次次睇親ding啲英文
未買過飛入場睇想問下

想知

3. 係兩邊都睇到

咁呢層就唔知 我4月中好似睇過仲有飛 但唔肯定係咪 不過貴左好多就真既

我本身諗住去睇
官網二月睇都已經賣曬
Viagogo有不過貴到痴孖根
oso射去邊
higgins上手了
一開 聽到連騰浩把聲
心諗
好彩大師兄都係度

佢講得好差?
higgins同kyren
Btw 點解啲桌球手
隻枕手啲手指點解會彈彈下

終於如釋重負

如果唔係丁贏

碧咸同OSO都FD唔到

次次睇親ding啲英文

佢話佢地一齊打機 唔練波
一開 聽到連騰浩把聲
心諗
好彩大師兄都係度

佢講得好差?

講真 係

終於如釋重負

如果唔係丁贏

碧咸同OSO都FD唔到

次次睇親ding啲英文

佢話佢地一齊打機 唔練波

丁D英文簡單得黎 次次都係個D單字 好搞笑
Btw 點解啲桌球手

出Q 既節奏
Btw 點解啲桌球手

無得解
佢地自己話反射神經
同埋中指係唯一一隻唔影響枕手

p.s. 自己打波以前都會扮佢地, 但後尾發現你緊緊地張想搵野郁都真係得中指
我覺得一代傳一代咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞