[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
希望Marco下場兩節就輸唔使拖到尾
27號要final睇唔到

唔比假希望你點叫-6
訓唔撚著

same
希望Marco下場兩節就輸唔使拖到尾
27號要final睇唔到

唔比假希望你點叫-6

唯有睇完第二節立即訓
今晚9點又打啦?

9半

英國時間9點半?
沙比13比0
Selby / Fu v R O'Sullivan / Ding Junhui

Selby / Fu v R O'Sullivan / Ding Junhui

邊個組合都好吸引

邊個組合都好吸引

睇oso算啦 睇沙比點虐殺-6邊好睇
-6 好波!我大休左果然贏
繼續百屌-6

邊個組合都好吸引

今年冠軍好可能就係呢4個 彈得出個個

牌面黎睇 MARCO最弱 唔知有無冷爆下 拎個冠軍沖下喜

邊個組合都好吸引

難d囉 上場oso對murphy 好似着左火咁

邊個組合都好吸引

唔好對佢有希望

邊個組合都好吸引

仲有下線既堅叔都有機
沙比上round輕鬆屌打鄰國球手
-6睇怕體力唔夠佢玩
邊個吹奏-6都係鬼

左膠
沙比上round輕鬆屌打鄰國球手
-6睇怕體力唔夠佢玩
邊個吹奏-6都係鬼

其實沙比都唔算發揮好好
但個Xiao真係太多失誤
最憎沙比
最憎沙比

憎還憎
無可否認佢真係好難打
日前一仗除了驚險得令傅家俊賽後做出「一額汗」動作,不少捱夜觀看的球迷都表示嚇得心驚膽戰。惟這名香港「一哥」笑說球迷應該減少看直播,皆因熬夜只會傷身。

又可以loop了
次次瞓咗冇睇先有得贏
下線鷹王今次入到決賽喇啩
下線鷹王今次入到決賽喇啩

堅叔
日前一仗除了驚險得令傅家俊賽後做出「一額汗」動作,不少捱夜觀看的球迷都表示嚇得心驚膽戰。惟這名香港「一哥」笑說球迷應該減少看直播,皆因熬夜只會傷身。

又可以loop了

本身睇佢直播都傷身,已經唔關熬唔熬夜事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞