[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (4)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
支持馬高打柒沙皮

諗多左
支持馬高打柒沙皮

諗多左

都唔一定既 如果馬高訓醒一覺 突然好似食左春藥咁就有機會既
支持馬高打柒沙皮

諗多左

都唔一定既 如果馬高訓醒一覺 突然好似食左春藥咁就有機會既

好似岩岩對上一次 打selby 先羸過, 唔知係5年定6年黎第一次羸selby, 今次再對selby 要報番上年semi 既仇
特登唔睇個post 直接睇重播,10:11 見到啫哩仔大叫come on 忍唔住入黎睇post

come on 完士氣大增,之後直落三局

ebdon第一圈對冰咸 第9局 被人超左15分 被佢SET到羸左都係咁鳩叫 反lead 5-4

之後第2節 被冰咸一個6-0 , 10-5掃走左

原來係鳩叫惹的禍
特登唔睇個post 直接睇重播,10:11 見到啫哩仔大叫come on 忍唔住入黎睇post

ebdon第一圈對冰咸 第9局 被人超左15分 被佢SET到羸左都係咁鳩叫 反lead 5-4

原來係鳩叫惹的禍

下次yeah 要細細聲yeah
沙皮13:0 大炒
marco
-6肯定唔夠體力啦😂
上次打judd輸左先咁講黎
"I never gave up in the first match and I never gave up in the second"
Comeback king Marco Fu is showing his battling qualities at the Crucible.

你有局鳩pot仲話自己無放棄
唔撚想見到沙皮係到磨磨磨 屌
唔撚想見到沙皮係到磨磨磨 屌

等睇0200 打到1400
"I never gave up in the first match and I never gave up in the second"
Comeback king Marco Fu is showing his battling qualities at the Crucible.

Comback king

Comeback king
剛剛俾個朋友嚇嚇以為今晚又兩點
兩點睇marco真係不了

口裡說不

5點睇oso
雖然身體係支持kyren

啫喱自燈
究竟啫喱仔完左場同-6講咩

屌你條7頭又打得幾好喎 本身諗住親手向沙比報仇 依家呢個任務交俾你 唔好衰俾我睇
我-6係會輸比同一個人twice

屌你條7頭又打得幾好喎 本身諗住親手向沙比報仇 依家呢個任務交俾你 唔好衰俾我睇

認真我覺得係講返果球kick

原來係鳩叫惹的禍

鳩叫原來係死亡flag
唔係好識睇外國個d 賠率寫法

買分母,收分母+分子
例如 4/3 就係買3蚊派7蚊
5/1 就係買1蚊派6蚊

明白晒,
thx!
-6 拿到4 局捱到第3 節當win la.
下場對selby唔被大炒都當贏啦

Comeback king

-6 king
未買過飛入場睇想問下
通常4強之前(即係8強,16強)
場地SETUP咪係兩場同時進行, 中間有野格住嘅

想知
1. 買飛個時咁會知會買左邊個對邊個未? (或者起碼知買左係邊條分枝嘅賽事)
2. 如果坐個邊打完係咪會開埋睇另外個邊? (要成個SESSION咁開, 定打完一個MATCH都可以開)
3. 坐中間係咪兩邊都睇到, 定係兩邊都睇得唔係咁好

原來係鳩叫惹的禍

下次yeah 要細細聲yeah

拎塊牌寫低再舉俾觀眾睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞