唔明why鍾意足球既人會唔欣賞美斯🚬

176 回覆
86 Like 13 Dislike
連登疤迷好廢,同高登果班屌奶星人唔同級數。比蝗迷恰到上心口🙈

我地有土方呀養和b
真係好想美斯拎埋世界盃,拎埋就真係球王中既球王

外圍賽打得好差
西班牙冇以前咁勁,法國恥辱性輸比葡萄牙之後,我睇死佢會行十年衰運,巴西唔穩定,未到冠軍級,德國四強份子,阿根廷咁多年都協調唔到美斯,阿古路,希古恩,迪馬,大巴拿嘅化學作用,葡萄牙有機
比利根本被神化

人地退咗休咁多年都仲可以燈鳩你地
邊個夠佢影響力大

比利可以拎嘅獎拎哂,唔計牙朗,一定係史上第一,美斯有世界盃+2個美洲/洲際先超越到,有世界盃就同老馬碧根齊名
自從上帝之手2.0同用波省小朋友之後已經一場都冇睇過佢

你平時睇咩波?完全避開所有巴塞西甲歐聯,阿根廷國際比賽?同埋邊有射小朋友,射皇迷子喎
比利根本被神化

人地退咗休咁多年都仲可以燈鳩你地
邊個夠佢影響力大

比利可以拎嘅獎拎哂,唔計牙朗,一定係史上第一,美斯有世界盃+2個美洲/洲際先超越到,有世界盃就同老馬碧根齊名

仲要唔好唔記得比利仲要對住殺傷戰術, 老馬, 大哨面隊既防守亦唔係而加咁斯文

仲有細哨可以入完蝗馬波全場拍手,

相比牙朗,美斯根本係玩緊另一樣運動
矮掛

你平時睇咩波?完全避開所有巴塞西甲歐聯,阿根廷國際比賽?同埋邊有射小朋友,射皇迷子喎

射小朋友果個明明係朗哥仲要射斷人隻手 雖然冇心

射小朋友果個明明係朗哥仲要射斷人隻手 雖然冇心

成日控制唔到力度射中人,之後又哄返人, 一啖砂糖一啖屎
有幸睇到呢兩條顛佬互相鬥法真係正
唔鐘意美斯fans 同巴塞
美斯我真心欣賞佢既,佢真係勁過牙朗
但我一世唔會係佢fans
除非佢有隊長風範啦
ps 疤狗死全家,美斯斷腳收山
ps 疤狗死全家,美斯斷腳收山

樓主00後唔怪你
見到美斯比人打到流血都照踢
比人又踢又撞都唔跌
有咩可能會唔鍾意美斯

無睇佢好威威呀
其實佢兩個之後仲有邊個可以再上到神枱 除左尼馬真係諗唔到 但係如果佢唔改下個格就一世都仲有人會唔服佢
其實佢兩個之後仲有邊個可以再上到神枱 除左尼馬真係諗唔到 但係如果佢唔改下個格就一世都仲有人會唔服佢

戴巴拿

佢個格好大問題咩

佢個格好大問題咩

屁馬太易發老脾

佢個格好大問題咩

屁馬太易發老脾

其實c7都係

佢個格好大問題咩

個個巴西仔個格都衰架啦,有咁多個卡卡咩
牙朗牙梅退休嗰日開始嘅歷史排名:美斯>比利>老馬>施丹=碧根>>>>>>大細哨>告老夫~柏天尼>尹巴士頓

佢個格好大問題咩

個個巴西仔個格都衰架啦,有咁多個卡卡咩

大衛雷斯好好品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞