唔明why鍾意足球既人會唔欣賞美斯🚬

176 回覆
86 Like 13 Dislike
美斯 掛靴果日 歷史地位 應該僅次 比利 老馬

或者咁講 係80年代開始睇波既人既心中球王

到老左就到我地同d後生講當年美斯點一扭幾

c朗唔係上唔到神枱 但我想像到個情形係 我地會將佢當做美斯既宿敵

情況同 諸葛亮同周瑜咁有分莊閒

正解,如果美斯有世界盃會超埋老馬。比利就冇計嫁啦,足球比利=籃球佐敦
以前都仲係覺得比唔上 朗拿度果輩
但耐左真係覺得係一個天才 ,史上冇第一都第二

不過好憎疤狗

懷舊撚先死口話大細哨施丹勁過美斯c朗

計巔峰時期佢地可能真係勁過c朗未出奇
但c朗贏在自律 keep住高水平

美斯同細哨比 技術應該美斯贏少少啦 只係美斯冇咩花巧嘢 靠推波fake重心 睇落冇細哨咁花巧

葡萄牙其實唔廢,前中後都好平均。

以前真係廢,但呢幾年有新人都幾有潛力,集中係中後場

18年世界盃唔係冇機,不過大熱都係法國同巴西

巴西冇記錯都係尼馬 d.costa coutinho 費明奴呢啲
法國就真係前中後龍實力平均

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意
巴西後場除咗馬昆奴斯仲有咩人

米蘭達、提亞高施華、大衛雷斯(無入選).....

巴西係咪驚左大衛雷斯

呢樣係真,當年個d人,走淨個馬細路,奧斯卡、大衛雷c全部無得入選,驚再比人炒7比1,到時足球皇國真係無得返生
自從上帝之手2.0同用波省小朋友之後已經一場都冇睇過佢

你錯過左最頂級既足球,遲d你會後悔

c朗唔係上唔到神枱 但我想像到個情形係 我地會將佢當做美斯既宿敵

正解,如果美斯有世界盃會超埋老馬。比利就冇計嫁啦,足球比利=籃球佐敦

比利太久遠 好難比較
但數據已經話比我地聽佢係遠古球王

全中
2和b>>美欺

葡萄牙其實唔廢,前中後都好平均。

以前真係廢,但呢幾年有新人都幾有潛力,集中係中後場

18年世界盃唔係冇機,不過大熱都係法國同巴西

巴西冇記錯都係尼馬 d.costa coutinho 費明奴呢啲

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意

巴西係咪驚左大衛雷斯

呢樣係真,當年個d人,走淨個馬細路,奧斯卡、大衛雷c全部無得入選,驚再比人炒7比1,到時足球皇國真係無得返生

TC華唔係退出左啦咩

全中

林丹同李宗偉一樣,李宗偉再贏都無用,莊閒已定

全中

係 美斯係技術最好 但牙朗一直死追住佢 佢地係咁破記錄同壟斷咗球壇好耐
唔明點解無人識欣賞2&b

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意

巴西係咪驚左大衛雷斯

TC華唔係退出左啦咩

佢冇退國家隊,睇教練?

我鍾意2&b

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意

巴西係咪驚左大衛雷斯

TC華唔係退出左啦咩

國家隊徵召好多時都有佢做後備,但呢排少見左佢入隊。
以前都仲係覺得比唔上 朗拿度果輩
但耐左真係覺得係一個天才 ,史上冇第一都第二

不過好憎疤狗

懷舊撚先死口話大細哨施丹勁過美斯c朗

計巔峰時期佢地可能真係勁過c朗未出奇
但c朗贏在自律 keep住高水平

美斯同細哨比 技術應該美斯贏少少啦 只係美斯冇咩花巧嘢 靠推波fake重心 睇落冇細哨咁花巧

C朗美斯壟斷球壇十年,淨係呢樣已經贏哂大細哨施丹果d啦。
技術黎講,美斯勁過細哨好多啦,細哨成日過唔到人甩波,美斯過人成功率超高。

比利太久遠 好難比較
但數據已經話比我地聽佢係遠古球王

技術可能係美斯贏,但歷史地位同埋對足球對國家既貢獻,比利太屈機了

全中

林丹同李宗偉一樣,李宗偉再贏都無用,莊閒已定

似費特拿同拿度多d,大家各自領先既時候。林丹係成世壓住李宗偉
唔鍾意=/=唔欣賞呀ching
ZIDANE > ALL

唔明why會有人反iwobi

反iwobi既都係唔識波的

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意

巴西係咪驚左大衛雷斯

TC華唔係退出左啦咩

佢冇退國家隊,睇教練?

巴西反防人才輩出呀,唔召佢都唔係咩大問題

我鍾意2&b

識波
唔鍾意=/=唔欣賞呀ching

所以我係講唔欣賞,有人真心覺得佢吹大左,覺得佢係靠沙維小白先咁勁,覺得佢廢過c朗
反lord賓先係真正唔識波啊
足球技術 過人方面
美欺>丙朗
無容置疑
足球唔單止睇過人
丙朗總係有能耐證明自己有資格做球皇
當然可能會有人話丙朗
只識tap in,12碼,個人帶起進攻能力低啲
利申:兩個都極之欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞