唔明why鍾意足球既人會唔欣賞美斯🚬

176 回覆
86 Like 13 Dislike
唔明why鍾意足球既人會欣賞2&b
鍾意阿仙奴我明呀,但2&b既廢真係極致,佢真係好撚垃圾喎 睇佢踢波真係又燥到仆街喎🤔

結論:鍾意2&b=唔識波

葡萄牙其實唔廢,前中後都好平均。

以前真係廢,但呢幾年有新人都幾有潛力,集中係中後場

18年世界盃唔係冇機,不過大熱都係法國同巴西

巴西冇記錯都係尼馬 d.costa coutinho 費明奴呢啲
法國就真係前中後龍實力平均

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意
巴西後場除咗馬昆奴斯仲有咩人

米蘭達、提亞高施華、大衛雷斯(無入選).....

巴西係咪驚左大衛雷斯

呢樣係真,當年個d人,走淨個馬細路,奧斯卡、大衛雷c全部無得入選,驚再比人炒7比1,到時足球皇國真係無得返生

諗起巴西對德國炒7球個場真係好心寒 個場面核突到
足球技術 過人方面
美欺>丙朗
無容置疑
足球唔單止睇過人
丙朗總係有能耐證明自己有資格做球皇
當然可能會有人話丙朗
只識tap in,12碼,個人帶起進攻能力低啲
利申:兩個都極之欣賞

我冇話c朗廢 我排c朗高過施丹大細哨的

巴西冇記錯都係尼馬 d.costa coutinho 費明奴呢啲
法國就真係前中後龍實力平均

巴西前中後都會好撚勁

近排少留意
巴西後場除咗馬昆奴斯仲有咩人

米蘭達、提亞高施華、大衛雷斯(無入選).....

巴西係咪驚左大衛雷斯

呢樣係真,當年個d人,走淨個馬細路,奧斯卡、大衛雷c全部無得入選,驚再比人炒7比1,到時足球皇國真係無得返生

諗起巴西對德國炒7球個場真係好心寒 個場面核突到

成隊波崩潰左,好似拜仁5:1阿仙奴咁
唔明why鍾意足球既人會欣賞2&b
鍾意阿仙奴我明呀,但2&b既廢真係極致,佢真係好撚垃圾喎 睇佢踢波真係又燥到仆街喎🤔

結論:鍾意2&b=唔識波

我貪佢靚仔得唔得呀?
2&b堅識波
足球技術 過人方面
美欺>丙朗
無容置疑
足球唔單止睇過人
當然可能會有人話丙朗

正如隔離post講
美斯啲過人真係天生天分
未必好多人練到
就算練
可能只係練到C朗 巴利啲技術左右
足球技術 過人方面
美欺>丙朗
無容置疑
足球唔單止睇過人
當然可能會有人話丙朗

正如隔離post講
美斯啲過人真係天生天分
未必好多人練到
就算練
可能只係練到C朗 巴利啲技術左右

佢過人由一出道到依家都咁勁,似係天才技能黎。但佢既傳波,射波,罰球,控節奏,右腳,都係練返黎。話美斯靠天賦冇努力果d都係on9既
2&b堅識波

呢句真
呢家啲人根本唔會睇波
寧願睇住啲數據打飛機
寧願睇埋啲公關故事
寧願睇埋啲垃圾page寫既嬌情文

自稱球迷既人愈來愈多,全心全意睇波既根本愈來愈少
呢家啲人根本唔會睇波
寧願睇住啲數據打飛機
寧願睇埋啲公關故事
寧願睇埋啲垃圾page寫既嬌情文

自稱球迷既人愈來愈多,全心全意睇波既根本愈來愈少

有d人睇左好耐波都唔識欣賞足球
美斯=譚詠麟
美斯=譚詠麟

樓主=黃宗澤
美斯=譚詠麟

樓主=黃宗澤

why黃宗澤?
美斯=譚詠麟

c朗=張國榮
美斯=譚詠麟

樓主=黃宗澤

why黃宗澤?

k歌之王🤔
同意
美斯=譚詠麟

我朗=Michael Jackson
比利根本被神化

正如占士已經超越左mj
但mj都係比人叫籃球之神
真心問,牙朗有歐國盃,美欺有冇美洲盃
比利根本被神化

人地退咗休咁多年都仲可以燈鳩你地
邊個夠佢影響力大
我反疤反美狗 但不得不佩服美狗既實力同天才
基本上牙朗同美狗都上硬神枱架啦 事實上佢兩個都係識英雄重英雄 平日都係牙朗迷同美狗迷自己搵野嘈
想睇樓主盲反奧燒多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞