youtuber 嚟講覺唔覺得伍仔屈機過燒山好多?

90 回覆
12 Like 284 Dislike
初初淨係聽過呢個人 冇睇過d片
今日睇第一次諗住聽下咩料咁多人睇
聽到話慕容改名點點點
但自己改名做冇用公子咁戇鳩
即刻熄咗
睇緊小學生嗌交?
咁大個男人弱智咁樣 係到笑人網名
人身攻擊做評論都得?
人身攻擊係藍屍攻擊黃絲慣用技倆。
乞衣
指鹿泥馬 不了
樓主個腦都有少少問題 打手feel出哂黎
垃撚圾
自己唔做功課又話人講得唔好
自己講撚錯就用第二條片標題黨屌人當無事

唔係想幫mk公子、但依條乞衣嚴人寬己 ,自己何嘗唔係用廢過mk公子嘅料黎攻擊人次次以為佢有乜新料
點撚知又係標題黨用連登舊料
唔好睇埋咁多伍仔d 垃圾啦
佢最鍾意咪cap 佢岩心水d comment
跟住話lihkg 都唔撐
想拎lihkg 打對家je
佢都係想幫rosama 跟住r job
明眼人睇得到啦
https://youtu.be/dHYTihlglXk

佢而家連rose ma 都有屌架
佢都覺得rose ma 搞到細包冇咗份工好陰毒好過分
捧殺
佢啲尿就黃
自從佢飛左高妹之後 就無睇佢 啲片愈黎愈垃圾 又埋垃圾堆
依條撚樣
十幾年前開始已經係度靠痴其他出名youtuber上位
早幾年就係度痴笑春子
依家就靠屌鳩其他youtuber
完完全全係youtube入面既寄生蟲
已封鎖會員 正義撚(個fd)
算啦
伍仔真係好撚肉酸
無睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞