youtuber 嚟講覺唔覺得伍仔屈機過燒山好多?

90 回覆
12 Like 284 Dislike
伍仔每日嘅時事分析產量同蕭生一樣, 而且涉獵得仲多過蕭生, 好多網上世界嘅大事都會分析埋, 更加多貼地嘅內容。

而且伍仔又識得教人健身, 又做過演員, 又搞過生意, 兩年前仲同波子一齊拍mv, 同屎萊姆拍過片, 人脈廣泛多才多藝到爆。

淨係佢尋日屌鳩慕容公仔條片,真係屈機到哭撚咗,人哋慕容公仔用咗兩個月拍出嚟嘅片, 我哋伍仔稍為認真睇一次, 已經駁到公仔縮返入個龜頭度, 人生經驗又多, 片入面係咁教精公仔袋錢入佢袋, 等佢可以反省下自己。

盲反撚可以認真睇下條片,
伍仔真係屈到喊, 完美屌打

https://youtu.be/UtyuG0D0N1w

https://youtu.be/AAA60pUHvyE

老實講香港youtuber入面, 唔計屎萊姆,伍仔都應該係最屈G嗰個。
仔?

藍絲youtuber
算撚數啦5仔
佢黃到金喎師兄,你有冇睇佢啲片架?
咪撚玩啦
條底褲就黃
WHO?
香港第一代youtuber, 佢做緊開荒牛拍youtube時,可能你都仲係讀緊小學
做左咁耐都咁撚煤 有無叫佢自己反省下
HK百萬點擊網紅/食評/功夫/健身教練/中醫養生/前VSMEDIA執行監製/金芝龍日韓美食外賣站創辦人

邊度有煤過?
完全唔好聽,果期批鬥屎家軍聽左一陣 ,覺得ok訂閱左 ,但愈聽愈唔掂 ,佢逐個utuber拎出黎批鬥bob叔 大丁等等 ,之後就退訂了
不如睇高手紹仲好過
伍仔見多識廣咁多
淨係靠把口唔使靠剪接都訂閱多個高手紹
算吧啦,識少少就喺度扮代表 想上位又上唔到 條女又樣衰把聲又好撚煩 你黃定藍都唔會改變呢個事實。 咪又係一條花生友
有錯就要屌,持平分析唔認為有錯囉唔該
早前YouTuber係咁㗎啦
幾改名做伍才子
佢個底好似花晒
道友咁既款
伍公子抄鳩伍仔個名簡直可恥啦
同冇用公子合作,堂堂正正改名伍公子咪得

Loui5ng 收皮喇,學支那人咁搶占個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞