youtuber 嚟講覺唔覺得伍仔屈機過燒山好多?

90 回覆
12 Like 284 Dislike
由屎家軍開始日日評論時事,每日產量拍得住蕭生,邊有可能收皮

眼紅勿入
乜都撈過 撈黎撈去 而加 靠講是非搵食 🙄有時喲野 比佢講2講 小事都變大事
其實冇問題架喎,蕭生每日喺度講事時都係消費緊某啲嘢啦
伍仔以理服人,短短半個鐘吊打慕容用兩個月剪出嚟嘅片,勁撚屈G
一樣,果時覺得佢轉數高講野有PT無廢話,基本上有新片都先like再睇,但慢慢發覺佢怨婦mode都幾勁個個踏,對人要求高但對自己要求底好多批評完人既野其實自己都中回力標只係無人同佢打泥漿摔角,對佢開始反感就unsub左。
兩個都垃圾,有咩好比
睇返啲高質channel啦
職人吹水
深係識 評論人嫁缺點。
啊豬呀狗都識。伍仔 做啲有意義嘅嘢好嗎?
佢應該有史以來最廢嘅tuber之一
越拍越低質同廢
我見其他係 一係拍攝技巧好左 一係剪片投巧好左
佢唔係 佢仲衰過一開始拍片
真係抵佢拍極都唔出名
如果佢係叻係撈得起早就係其中一個舞台發亮發光唔係喺自己屋企或者公園度拍埋啲發霉片🤣
連TVB都當佢無到之前請過司徒夾帶同埋其他YouTube巴 佢請佢返去做茄喱啡
如果請佢去做愛回家應該好撚好笑,應該係完全融入唔到電視呢個家庭
日日喺道消費其他人 講好聽就話食花生 實際只係feel到周圍喺道狙擊人
人地講佢幾句就成個星期嘅片搞返人轉頭 做男人做到咁真係好柒
日日拎啲花生黎講9up幾句狙擊下人洗鬼睇你咩
呢個又係真, 條條片踏完某個人之後都會補番句叫人唔好咁天真, 講番自己有D地位, 識呀邊個識呀果個唔好以為我唔知/唔識果樣野點玩咁, 好似一秒都怕俾人睇少咁.

而老老實實, 我岩岩認識佢果時幾服佢佢轉數高反應亦夠快, 出既片節奏亦控制都好, 一般唔洗點剪接己經可以一氣苛成咁出, 如果企岩位置我諗下一個森美就係佢, 可惜個格真係唔得, 當大家知佢份人係咁有時會諗有幾多UTUBER會敢同佢合作, 今日同可以稱兄道弟它日可能因為一件小事俾佢追擊幾個月, 或者因為咁亦係佢個訂閱數卡關既原因.
佩服
啄地雞
又 扮哂有料 話召到 加蔥 霍哥回覆 真係 蚊同牛比
又講bomba 人地至小真係紅過 拍過大家嫁回憶。伍仔 識講2句野 扮哂大支野 以前 又開班教人 做 網紅。自己咩皮 以為自己 拍過2套tvb 3個鏡頭 變大明星?
無撚野吓話
佢剪左幾多刀
燒山係一鏡到尾
先唔講佢無墨水
就佢成日讚自己
我真係頂唔撚數
佢成日伍仔前伍仔後
雖然係一種推銷或催眠技巧
但我討厭人咁講野
佢之前一定做過傳銷
結論級數同燒山差太遠
佢只係一個日日追擊黃C嘅垃圾藍YouTuber
晞哥
垃圾都有打手 食撚屎啦乜撚5仔 不務正業 日日鳩噏當秘笈
做乜成日都屈佢係藍色?
明明佢嘅片嘅言論全部都黃到飛起

唔明,真心求教
成日話大J做咗乜乜,下個就係大J比人拉。
提醒人留意大J想佢被捕,我諗只有藍屍先想黃絲比人拉,已經唔係食花生咁簡單。
永遠大篇幅鬥黃絲YouTuber 。
佢扮黃啫,隨時收咗共產黨錢都唔奇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞