扶手吊環劣評似「吊頸」 港鐵擬重新設計全面更換

81 回覆
30 Like 8 Dislike
可能真係俾D唔想返工上吊呢
啲櫈仲撚衰啦 著西褲坐 好似sir滑梯咁 坐一個站重新整理一次個座姿
仲頂住頂住舊尾龍骨 好似輕鐵舊式果款圓圓地咪幾好

依個真,咁撚滑都唔知為咩

批鬥座邊係你坐
啲廢老不知坐得幾穩
為鼓勵乘客行入車廂中間,避免阻塞車門位置

佢地自己有冇坐過地鐵, D人唔行入去會唔會係因為個環
妖跟大陸design擺明想同大陸連成一線
柒撚到

唔係大陸design la, 好多西歐國家都有用呢隻
不過呢隻真係用黎慳錢。食唔食力就唔知。不過肯定唔係雲海所講既咁唔掂
柒撚到

不過呢隻真係用黎慳錢。食唔食力就唔知。不過肯定唔係雲海所講既咁唔掂

無論視覺 體驗 衛生都唔掂
柒撚到

係唔掂就唔掂,外國有用又點者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞