相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知(2)

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
廠就唔垃圾 大貨係還原到9成9 係本身設計太垃圾 雕像出埋d景品級數設計
其實pokemon有冇啲有版權既Gk
送都嫌阻掟
暫時無
有 iks噴火龍 UA比卡超 噴火龍
個版權入場費起碼900萬港紙
邊個買得起個版權咁勁
上面老噴 fb啲人話扮有版權
Sor9 一時醒唔起鐵風箏隻噴火
但ua幾時有
買個版權真係好拿貴

想入呢對GK,金鳥仲見到淘寶接受預訂

但銀鳥我搵極都搵唔到,淘寶又得返閃光版

想問有問巴打知邊到仲有原色銀鳥?
咪wf前公佈左 我po左圖
條數9up 淨拎tes不知火為例 收到風過千體只係15萬人仔內 只係人物版權 你除番開1隻100蚊版權費左右
fb 9成人都係吹奏魔方大堅虎呢類垃圾既人 係咩人自己明啦

iks扮有版權仲唔會比法務部告撚死?唔好唔記得大陸任天堂都係未輸過
不如再咁講比d真。新手知 最簡單要分大陸出既雕有無版權dl個模坑APP睇件野有無上架比人你抽購買資格就得

個APP只係會上架版權1級版權代理 全部原價 而且自帶雕界最具信任既官轉系統 係個到買2手訂單係唔會有比人鴿既情況 擺得係個到都係模坑自己既單 賣家無得走你數 只係炒價會比海鮮更高 而且個APP要大陸電話認證 不過呢d野又係淘寶解決到

再總結 睇FB d群友9up完都要自己思考下係9up定講緊人話 9成人都係識少少聽埋其他1樣識少少既fd 9up或者yt8就當真尤其台灣個班開箱淨係講件野既價錢都已經9up 唔知係佢地代理呃佢地定做效果黎9up 但結果就係好多人信左
自已搵多d渠道去睇資訊係最緊要 唔好係d香港群見人講咩就直接信 你地最鐘意fc 但睇呢d又唔去fc下人講咩就信咩 真係同廢老藍絲0分別
大佬 我講緊既係日漫
雖然唔知實價 如果15萬咁平 個個都做版權啦屌 貴$100多個正版授權wor 不知火呢d唔係無人唔識掛 1000隻唔算多架啦
就算係15萬角色版權 你以為比15萬就攞一隻授權? 版權呢傢伙係有門檻架 15萬容乜易比人做臭左 加上唔係3流既版權 咪9up啦ching
想收依隻智孝巴覺得依隻點
想買jojo但無出
想要d名場面
承太朗vs Dio
黃金體驗鎮魂曲pose
900萬應該誇張左d
東映以我所知真係50萬左右就可以拎到
其他公司應該都差唔多咁上下
之前再聽就算ironman最爆個時
出玩具都係一百萬左右版權費
但都同上一樣賣一隻要再分番利潤比佢
不過日漫麻煩d要send隻野比番個過審
分分鐘一審可以勁耐 好麻煩

都係聽幾個gk老闆講過下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞