相信有唔少人對GK有興趣,但一知半解,到底有無版權?入黎話你知(2)

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
如果有人要轉地址都唔知點算
訂下一隻要開新acc
我都有愛 等開
智孝巴都訂左?
賣鬼哂大部分啲tsume玩美漫
應該買
等緊代理覆
巴打加一加tg想睇下你有咩大野
咩叫大野
基本上我啲片有哂我開過嘅雕
差最新個兩隻prime 1未剪
聽日拎埋電腦先再搞
巴打自己租地方放?
唔係呀
擺屋企咋
收到風外國總代開1000歐@1
即係逼我等現貨
香港開$8500
淘寶第1日都係+500 即係7088人仔 仲要唔洗搶慢慢禁 香港禁住黎搶
睇完都係有D唔明:
1. 我有follow 開gk 專業,但未買過,係咪佢地全部都有版權? 又或者點去分,定直接去記邊一D工作室有版權?
2. 其實gk 同一般手辦有咩分別? 即係同個D係日本夾公仔機入面個D有咩分別? 有冇話用料/細緻度唔同?
有google過但都係唔太confirm
張圖到有版權icon 就代表佢有版權 海賊王就東映貓 大陸火影就係皮樂如此類推

你去買隻對比下咪會明白 自已望過實物先知差距幾大當然唔係拎d垃圾同景品比 就拎琴日隻作伴女帝你自已去對比下笨大有邊隻女帝比得上 (你唔好拎UA出黎 雖然佢係魂商店有上架賣 但佢唔係笨大出)
Thanks!! 咁睇gk 專業都唔係全部有版權,咁買二手就要真係拎出來睇有冇個啲icon? (應該係底座會有icon?) 因為去日本見好多二手賣,想買
大陸GK本身就係無版權 拎左版權個d叫雕像 日本既gk係白模 買完要自已油 大部份都係wf賣拎左版權
謝,學到野
謝謝馬雲巴

呢幾日好忙 無咩時間覆

通常有版權個啲 開訂都會講明有版權

吸引人買同解釋點解定價高啲
Thanks

好拿正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞