韓國少女漫集中討論區(1)

125 回覆
8 Like 3 Dislike
推薦
1. 你的告白已簽收
第一季完咗 等緊第二季

2. 超能力侍女
女主角周圍用超能力去幫人

3. 惡女會改變
畫風冇咁靚但個劇情幾正
目前出緊第二季
漫畫而家做到小說邊度?
個公女好似都唔中意太子,只係想利用關係
女主幾時先會威番次,大家知佢勁?

「反派女主的時間沙漏」漫畫而家大概去到小說1/3左右進度?
睇下有無其他人可以劇透

另外「惡女的二次人生」真係好好睇,漫畫進度快過小說。
睇哂劇透都勁唔夠喉
收復到個咸阿哥
正喎
咁個妹既戲份係咪就到此為止
公爵大人為何這樣 畫風幾靚
睇英肉漫畫 最新79話好虐
但睇左小說劇透話之後會好甜
沙漏有冇漢化小說?
有冇人睇過under the oak tree?最近出咗漫畫 好正
漫畫得7集都快過小說?

呢套有英文正版代理了
https://reurl.cc/v1d68l
惡役只有死亡結局真係好睇到癲
見到呢到有開post超感動
仲諗住即刻share wattpad 條link比frd睇但消失晒好sadd
我都想搵其他source導啲frd入坑
我都追緊幾套 但感覺全部都有排追
打 惡役只有死亡結局 英文 death is the only ending for the villain 就有
https://wuxiaworld.site/novel/death-is-the-only-ending-for-the-villain/chapter-1

「反派女主的時間沙漏」漫畫而家大概去到小說1/3左右進度?
睇下有無其他人可以劇透

睇哂劇透都勁唔夠喉
惡役只有死亡結局真係好睇到癲
見到呢到有開post超感動
仲諗住即刻share wattpad 條link比frd睇但消失晒好sadd
我都想搵其他source導啲frd入坑

打 惡役只有死亡結局 英文 death is the only ending for the villain 就有
謝大大
可惜佢都仲出緊
如果有完結左嘅link就好了
女皇的手術刀

被廢棄的皇妃

兩套都好遠,可以追下

而家暫時淨係知「某天成為公主」同「惡役只有死亡結局」韓文正版漫畫黎緊都會停更放暑假,
希望早日見到新Chapter
睇到18
個老母好似好仆街但又好似都關心個女咁
究竟好定壞架
個老母係咪都死左
睇79話睇到哭𠹌左...
Btw小說係咪完咗?
睇哂劇透都勁唔夠喉
漫畫得7集都快過小說?

呢套有英文正版代理了
https://reurl.cc/v1d68l
睇到18
個老母好似好仆街但又好似都關心個女咁
究竟好定壞架
個老母係咪都死左

睇到18係指漫畫定小說?
我反而想知你邊度睇得出個阿媽有關心過女主角
個阿媽點睇都不過係一個淨係識得情緒勒索嘅痴線女人
反派小姐的男主人公 好好睇 甜到糖尿
漫畫荒
差唔多睇哂
依家睇緊WEBTOON 看臉時代 幾好睇 幾好笑
推薦一個方法可以下載Wattpad上面嘅小說(txt, mobi, epub都得)
Calibre + FanFicFare Plugin 可以直接貼條link就下載到。睇下有無人需要。
https://reurl.cc/k0qe3d

睇咗一段時間韓國少女漫,都講下唔啱胃口嘅。
吾之砒霜,彼之蜜糖。如果講得唔啱希望高抬貴手屌細力D

1. 阿多尼斯
畫格太大,對白太少又唔夠內容,成日三兩下睇完就要不斷碌碌碌
角色有好多面部特寫但我覺得係用黎補返個背景,免得睇落咁空白。但佢一特寫又會畫到角色個樣變形走樣
故事內容同畫面個違和感太大,勁出戲。
對戰畫面睇落係高手用劍對決,但過招畫面勁少又無畫出黎,睇落勁易戲。就咁一閃兩閃就打完,仲要女主角成身血但件衫連條大D嘅鎅痕都無
睇到第3/4集見有魔法同神族出現,但個切入方式係零舖排同好突兀(個阿媽死前突然自爆哂全部野)加上畫風唔啱胃口就無再睇落去了。
應該係目前最快棄嘅韓國少女漫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞