韓國少女漫集中討論區(1)

125 回覆
8 Like 3 Dislike
屌你老母真係好撚好睇
韓漫專玩穿越,惡役,逆後宮,宮廷,中世紀,皇室,公爵
岩岩追緊套惡役只有死亡結局

唔夠喉,漢化同英版都得24
有冇人知邊度有小說睇?
韓漫同好者係度討論啦
其實套野完左未?
想同大哥
不過直覺話我知應該係同太子
估到係太子啦
咁撚唔同類同霸氣,仲要一開波仲傷埋女主,家族都結埋仇,老豆都憎佢
最撚戲劇係佢啦要寫, 其他人咁撚易攻略
大哥二哥又話好撚憎,幾下野就升哂上黎,傲驕黎,得幾%已經咁好
20%咪愛死佢
剩番一個0%都咁撚溫柔冇咩好講啦,一個就咩奴隸騎士,低級人都唔會係男主啦
小說有幾長? 漫畫而家幾多進度?
我買過一次only
又唔識韓文
個陣條友話會譯哂,其實只係20蚊,睇哂一套

兩個大哥太簡單肯定唔係主角啦, 太子背景仲痴痴地,要攪到佢正常瓜
我又唔會回不到

兩邊都仲有睇,日系有日系既風格

btw,點解咁多惡役,幾時開始呢個係一個類別

咩事會變左一個系列, 不過有好多掛羊頭, 根本冇咩惡,而且一黎到個世界就已經唔係惡,完全係好評爆分,唔係由惡慢慢變善,大家慢慢中意佢
係咪有d係現代背景類?
韓漫只中意睇古代,皇宮個種好正
現代類霸道總裁個d唔睇
搵到英小說
而家105
漫畫去到20幾
差之5倍進度
屌等佢幾年都未畫完
而家心大心細
唔知睇唔睇小說好
漫畫好正,我試過追小說後就唔想睇漫畫了,知道劇場差好遠
我意思係知道劇情後就唔想追漫畫
個網d漫畫好似一般
個大陸酷愛仲多正野
其實d韓漫究竟係點架,點解咁分散好似呢度有d,個度有d咁
仲有惡女的變身都好好睇!啲劇情係咁反轉,有種意想不到嘅feel,畫風又靚又華麗喺WEBTOON到唔少少女漫都好好睇
人地有唔同的正式平台俾作者自己選擇係邊到刊登,你拎個偷哂所有平台作品的盜版網比較然後話後者正好多
中意d 女主慘慘地,又窮個類
有冇咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞