食烤肉要求AA制鬧翻    男女互毆同被捕

233 回覆
91 Like 1 Dislike
原來真相係咁, 笑左
個一晚係現場,個女喺度大叫有人想殺佢,個男人又鬧佢臭閪,我以為個男嘅非禮佢
請客呢個文化真係好腐敗
相識不久
炒哂車。
又係記者亂寫嘢。
炒哂車。
又係記者亂寫嘢。

而家啲記者真係好垃圾,成日看圖作文。
唔知咪寫有兩名食肆發生爭執咪算,唔夠juicy咪唔好報囉
炒哂車。
又係記者亂寫嘢。

而家啲記者真係好垃圾,成日看圖作文。
唔知咪寫有兩名食客發生爭執咪算,唔夠juicy咪唔好報囉

潛撚到落地核

Binc
都寫左要求AA啦,點解仲有人覺得係爭俾錢嫁

肯定係報導錯啦

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

柒撚到
我諗係女人諗大家啱啱先識,唔好意思要男方俾,而個男就大男人主意上身堅持有男俾哂,所以打起上黎了!

一定係啦

相當合理

唔係對港女抱有一絲希望都講唔出呢句野!
我諗係女人諗大家啱啱先識,唔好意思要男方俾,而個男就大男人主意上身堅持有男俾哂,所以打起上黎了!

一定係啦

相當合理

繼續啦繼續啦
連登仔
炒晒車

潛撚到落地核

巴打
後來買單$2135.10, 男人客用現金俾錢,但係女士都好有禮貌覺得gum貴不如AA啦,男客人好豪氣好好客堅持唔肯,女客人把一張500現金俾男手口,個男客居然當場撕爛張銀紙,然後嘅事我就唔方便再講啦

真係估你唔到

一定係啦

相當合理

繼續啦繼續啦

What?我琴日都講左係大男人主義啦!仲俾人笑我天真!
炒哂
38歲仲以為有市場 死港女真係上撚左腦
炒晒車

車禍現場

潛撚到落地核

巴打

返來啦返來啦~~

其實估錯真係唔係問題,因為大家都係鳩估,但佢仲好意思話毒果寫明有人要求AA而否定有人要求比呢個可能性。個邏輯思維係有問題,兩個都同意AA就唔會因為有人要求AA而嘈啦 蠢撚到咁仲好意思咁撚串

潛撚到落地核

巴打

返來啦返來啦~~

其實估錯真係唔係問題,因為大家都係鳩估,但佢仲好意思話毒果寫明有人要求AA而否定有人要求比哂呢個可能性。個邏輯思維係有問題,兩個都同意AA就唔會因為有人要求AA而嘈啦 蠢撚到咁仲好意思咁撚串
黃傑龍稱,結帳時,是男子以現金付款,但女子則禮貌地提出「AA制」,不過男子表現豪氣拒絕,女子最後只好拿出一張500元現金給對方,希望對方收下,豈料此一舉動卻惹怒了男子,男子當場「撕爛張銀紙」。由於警方正在調查事件,黃傑龍不方便多講「然後嘅事」,只表示最後是由男子以2,200元現金結帳,包括貼士60多元。

如果係真既,之前好串果班人咪撞哂車
三十幾歲係咪爭埋單

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞