食烤肉要求AA制鬧翻    男女互毆同被捕

233 回覆
91 Like 1 Dislike
笑死我啦 哇哈哈哈哇哈哈
咪傻啦,我同個男仔食飯之後我話比返我份錢,佢話唔洗,我話真係唔好,比返你,佢大大聲話:你唔好咁婆媽
明顯係講比格離d人聽
咁好啦,之後我都唔主動問,咁佢就係背後唱9我港女
之後我谷9氣叫佢比返個銀行acc我,入返錢比佢

好撚心你地d男人,咪咁心理變態
唔比錢又話老馮,比返錢你地又死要面。

咁你唔好同佢食飯,見到佢就搵路走啦

閣下俾唔俾果餐飯錢同港女無關係
唔好自行FF聯想
推一推
1100 條女邊值

你老母生左你出黎都唔值
【18:15 更新】翁男送院前已用現金埋單
【17:50 更新】據知消夜埋單2,200元,男方要求「AA制」,但女方拒絕
【16:49 更新】

旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。
警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓黃女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。

38歲仲吊高黎賣
其實真係好易估到發生咩事

福爾摩斯再世
哈哈哈哈哈
笑了
有冇人幫手掟西瓜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞