食烤肉要求AA制鬧翻    男女互毆同被捕

233 回覆
91 Like 1 Dislike
情況1
待應比單
男:不如AA啦 反正大家唔係好熟
女:下 你約得我食飯就當然你請啦 邊有做男人做到你咁姑寒

情況2
待應比單
男:今餐我請啦第一次見面
女:唔好啦 大家唔係好熟 不如AA啦

嘈到出手擺明係情況1先會發生啦
情況1
待應比單

情況2
待應比單

下下跟正常思維去諗,個討論點會有趣
陪你食飯, 飯錢就係佢人工
你唔比人工 緊係打柒你啦

同叫雞唔比錢係有 異曲同工 之妙
情況1
待應比單

情況2
待應比單

同女朋友試過因為情況2 而嘈,雖然冇去到打交,但嘈全場都知經理又黎調停
情況1
待應比單

情況2
待應比單

有d 大男人唔比佢請真係當你唔比面
點解唔得? 上面條傻仔仲好意思屌人
抹殺所有可能性,單一思考既偏見on9
都寫左要求AA啦,點解仲有人覺得係爭俾錢嫁

肯定係報導錯啦

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

兩個都同意AA就唔撚會嘈啦,篇文撚有寫到係有 其中一方要比哂 定係 兩方都唔肯比錢呀

你思維咁撚單一架咩

"有人提出各自付款,導致發生爭執",你隻眼無事? 各自付款即係AA呀,你用你個腦再諗下先

你思維咁撚有創造力架咩

記得拎氧氣樽呀
咪傻啦,我同個男仔食飯之後我話比返我份錢,佢話唔洗,我話真係唔好,比返你,佢大大聲話:你唔好咁婆媽
明顯係講比格離d人聽
咁好啦,之後我都唔主動問,咁佢就係背後唱9我港女
之後我谷9氣叫佢比返個銀行acc我,入返錢比佢

好撚心你地d男人,咪咁心理變態
唔比錢又話老馮,比返錢你地又死要面。

肯定係報導錯啦

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

兩個都同意AA就唔撚會嘈啦,篇文撚有寫到係有 其中一方要比哂 定係 兩方都唔肯比錢呀

你思維咁撚單一架咩

"有人提出各自付款,導致發生爭執",你隻眼無事? 各自付款即係AA呀,你用你個腦再諗下先

你思維咁撚有創造力架咩

記得拎氧氣樽呀

難得有人好似你咁柒仲積極回應 加油

肯定係報導錯啦

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

你思維咁撚單一架咩

你思維咁撚有創造力架咩

記得拎氧氣樽呀

你自己睇清楚邊個柒左啦
單一思維既低等物種
咪傻啦,我同個男仔食飯之後我話比返我份錢,佢話唔洗,我話真係唔好,比返你,佢大大聲話:你唔好咁婆媽
明顯係講比格離d人聽

吹水吹到呢

肯定係報導錯啦

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

你思維咁撚單一架咩

你思維咁撚有創造力架咩

記得拎氧氣樽呀

唔夠你柒,個腦仲未load 到自己有幾柒蠢 我為你感到痛心
明顯係講比格離d人聽

咁你唔好同佢食飯,見到佢就搵路走啦
明顯係講比格離d人聽

咁你唔好同佢食飯,見到佢就搵路走啦

朋友都無得做,搵咩路走?

你用你個腦再諗下再講過

你驗下眼先啦

你思維咁撚單一架咩

你思維咁撚有創造力架咩

記得拎氧氣樽呀

唔夠你柒,個腦仲未load 到自己有幾柒蠢 我為你感到痛心

人蠢唔緊要,要聽人講呀嘛
可能唔關錢銀事,個男話自己埋單啦,條女以為寸Q佢幾十歲冇男人埋單。
38歲算KEEP得好

都唔算喎....面頰出賣左佢.....
38歲算KEEP得好

都唔算喎....面頰出賣左佢.....

法令紋勁深
情況1
待應比單

情況2
待應比單

情況3
待應俾單
男:當我怕左你,依餐我俾,以後都唔好再見
女:屌你啊!就咁就想走?我仲有大把單要你埋啊!
根本就好多可能性可以繼續創造去搞笑,你班低質單一思維既垃圾走啦,屌你老母,搞到啲討論低質哂
個男想溝女所以話請埋佢 , 但條女要求 aa 唔想佢請 , 個男人覺得無著落就嬲左
, 呢啲情況都唔少見 , 就咁睇就咬定條女要人請就似乎偏見左
三十幾歲係咪爭埋單呀

三十幾歲係咪爭埋單

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞