[LIHKG] Corolla 巴打揮手區

150 回覆
3 Like 3 Dislike
約左睇 2001年 121
車主開18k 睇落幾新
有半年牌費 20k 左右係咪無選擇
deluxe 同無 deluxe 有咩分別

Deluxe 有天窗 + 恆溫冷氣 + 木飾版
最緊要睇下個 engine 精唔精神

唔該巴打
之前渣121, 28k 買返黎 渣左一年27k 賣左
好掛住佢
好掛住佢

咁巴打你依家轉左咩車?
121係咪好襟捱 最易壞邊到?

係,連ipmx 驗車條友都話呢d 車係不死既, but 條伸縮天線好易壞,一年換一條
好掛住佢

咁巴打你依家轉左咩車?

Fiesta
留名

係,連ipmx 驗車條友都話呢d 車係不死既, but 條伸縮天線好易壞,一年換一條

不過我睇果架2001年車 成18k 真係覺得些小貴
係睇相企理同牌費長
btw 有無巴打放corolla
想搵架07 corolla
不如講下買車價同每個月玩幾多錢
揸緊 03年 121,
除左司機位其他電窗冬天會唔識郁
仲有車頭撻匙會有d之之聲
除此之外平靚正地獄腳車王
樓主我同你個部個款一樣 今日打血去換部有usb同藍牙既車機

打算 自膠

唔駛架…去深水埗福華買隻 FM騎劫器
幾十蚊就可以用 USB同藍牙…
重內置埋SD Card MP3 機…

我用緊依隻…

我裝完先見到,呢舊野插係點煙個度就播到歌?

無錯…佢就係發出 FM 俾車機
當收音機咁聽…不過落好大雨就有機會有少少干擾…

裝個adapter 仲好 原理係hack 個CD changer.音質近乎播碟0干擾
不如講下買車價同每個月玩幾多錢

車價: 3 萬幾蚊
每個月停車場 $1640 + 油錢 $800
出面停車場大約用 150 蚊左右

不過俾錢整靚左個避震同換左四條胎
重有少少消耗品咁...大約用左八九千蚊啦....
渣緊Lexus is200想轉會買121,有無用家巴打知道約幾錢1km?
渣緊Lexus is200想轉會買121,有無用家巴打知道約幾錢1km?

$1/km

係睇相企理同牌費長

已入手 下星期初過戶

$1/km

不過要睇下你大唔大腳....同埋部車有無好好打理
我未洗蝴蝶掩前差唔多成 $1.3/km...

係睇相企理同牌費長

已入手 下星期初過戶

有無試過/上架驗?
依部車無咩野壞...不過後面的避震行得耐無太軟
所以我都俾左 3000 蚊換左條粗的....過彎正好多

係睇相企理同牌費長

已入手 下星期初過戶

有無試過/上架驗?

萬幾銀無上架
試過架車上落斜 慢車 轉波都好順
最緊要係十分企理
其他預左要執執 其實幾滿意

係睇相企理同牌費長

已入手 下星期初過戶

有無試過/上架驗?

萬幾銀無上架
最緊要係十分企理

依部係 Deluxe 睇落都幾企理...
十幾年車點都要少執...不過真係修理平
同埋要執的都唔係即時的大問題
只係你諗住長楂的就整左好好多咁解...

已入手 下星期初過戶

有無試過/上架驗?

萬幾銀無上架
最緊要係十分企理

抵啦18k
內外都咁新淨
有冇人試過diy換nze121車機 ?
有冇淘寶android車機好用介紹下
有冇人試過diy換nze121車機 ?
有冇淘寶android車機好用介紹下

我覺得唔駛換啦…FM Transmitter
再加自己部電話夠哂玩…
121 洗蝴蝶掩有咩要注意?定搵車房搞好

有無試過/上架驗?

萬幾銀無上架
最緊要係十分企理

依部係 Deluxe 睇落都幾企理...
十幾年車點都要少執...不過真係修理平
同埋要執的都唔係即時的大問題
只係你諗住長楂的就整左好好多咁解...

做車主好興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞