[LIHKG] Corolla 巴打揮手區

150 回覆
3 Like 3 Dislike
見到唔少人打算買 121
唔差在開番個.....

巴打們架車有無整過咩野?
岩岩買左部車就有裂痕換左四條胎...

之前個後避震太軟....
行大埔道落斜架車好似想飄出去隔離線咁真係嚇死我.....
依家換左避震架車出彎真係定好多

見到唔少人打算買 121
唔差在開番個.....

巴打們架車有無整過咩野?
岩岩買左部車就有裂痕換左四條胎...

之前個後避震太軟....
行大埔道落斜架車好似想飄出去隔離線咁真係嚇死我.....
依家換左避震架車出彎真係定好多

依部係我架車:
樓主我同你個部個款一樣 今日打血去換部有usb同藍牙既車機

打算 自膠

打算 自膠

唔駛架…去深水埗福華買隻 FM騎劫器
幾十蚊就可以用 USB同藍牙…
重內置埋SD Card MP3 機…

打算 自膠

我用緊依隻…
重有無人楂 corolla?
ae110 算唔算
ae110 算唔算

當然算…
啱啱考到牌,準確買部nze121

隨左部車唔係太好飛 (行 80 km/h 架車最順)
其他野都好舒服.....

打算 自膠

我用緊依隻…

我裝完先見到,呢舊野插係點煙個度就播到歌?
141留名

打算 自膠

我用緊依隻…

我裝完先見到,呢舊野插係點煙個度就播到歌?

無錯…佢就係發出 FM 俾車機
當收音機咁聽…不過落好大雨就有機會有少少干擾…

btw, 2萬幾蚊車有冇需要搵車房上架驗???
還是楂兩圈順就可以
13年corolla hatch accent sport
但係香港好少

還是楂兩圈順就可以

我個陣買驗都冇驗 車爽就買左

還是楂兩圈順就可以

我因為透過屋企人朋友買部車....所以就無上架到驗
但係我覺得最好都係上左架先好少少....

至少你可以知道有咩野要整下....
諗緊買nze121
有無巴打影張相比我望下後排摺埋係點樣
同埋內籠後排闊度幾多,我上網check過1.4x m
因為有時會放d長野

另外我一月先夠25歲
想問下幾時開始約睇車好?
我驚睇完又要等個幾月先驗車先出到保會比人屌

唔該巴打

所以我覺得你應該十二月尾左右先開始傾睇車就好
一月你可以同保險果邊講等交收果日正式生效
但係香港好少

有無部靚仔相睇下?
但係香港好少

有無部靚仔相睇下?

唔識up圖
但係香港好少

有無部靚仔相睇下?

唔識up圖

你用個 app 左上角有得 upload 手機圖片....
左上角?邊度 我用緊iOS LIHKG app
唔該巴打
左上角?邊度 我用緊iOS LIHKG app
唔該巴打

sorry 應該係右上角...留言回覆果個 page
我用緊 android 唔知有無分別....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞