張建宗:唔比DNA,唔會比你出街食飯

428 回覆
56 Like 957 Dislike
求share
ok you win
唯有執包袱
大家都係出年準備撤退去英國算把啦
林鄭月娥:未釐清全民檢測成本 中央願攤分費用

政府將推出全民自願免費檢測計劃,涉及多少成本、會否由3間內地檢測機構收取費用,行政長官林鄭月娥回應說,目前未有詳細資料,未釐清成本,但最終會講清楚中央來港支援涉及多少費用。以她了解,中央願意協助攤分檢測及新建設施費用。林鄭月娥說,內地支援隊伍來港涉及很少費用,反問數十人的住宿交通費要多少錢。她認為,現時是香港特區請求中央支援,香港作為主人家,應由香港負責,但仍有待釐清。她說,這個是禮節問題,邀請別人來港,還要對方訂酒店,好像說不通。她說,與檢測工作及建立設施相比,有關費用的百分比是「少到唔少」,又指出要說清楚,以免傳媒查到是政府訂酒店,又會指政府誤導。

Source : RTHK

貼埋錢,攞晒你啲器官都唔止咁少啦,實冇蝕錢㗎
監控碼
健你老母康碼
呢個要打上國際線
推上國際線 國際線要人
其實如果有日佢話現金有病毒 因不建議用於交易
強制推全民電子支付,以政府智商都有機會發生

現金無啦,ATM都不用24hr
中共只為監控你更方便
yes, 基本法賦予咗有碼唔搞得,如果唔係就違反國安法,支廢都要遵守
啟示錄 13:16-18
16他 又 叫 眾 人 , 無 論 大 小 、 貧 富 、 自 主 的 、 為 奴 的 , 都 在 右 手 上 或 是 在 額 上 受 一 個 印 記 。 17除 了 那 受 印 記 、 有 了 獸 名 或 有 獸 名 數 目 的 , 都 不 得 做 買 賣 。 18在 這 裡 有 智 慧 : 凡 有 聰 明 的 , 可 以 算 計 獸 的 數 目 ; 因 為 這 是 人 的 數 目 , 他 的 數 目 是 六 百 六 十 六 。

利申唔係耶撚
香港集中營
未來香港社會結構:
香港人=新彊維族人, 最低等
香港公務員=新彊維族官員, 中等
新移民=新彊漢族人, 最上等
求破解版健康碼
屌佢老母
佢話你去過嘅地方有問題,你就唔可再周圍走
一下停電全部企晒喺度
港康碼呢個名柒到
開始到咁極權既野,就緊係直到永遠,或者雙方是旦一個死左
都仲未計個檢測有機會出錯
錯咗就被人捉去挪亞方舟
唔病都變有病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞