張建宗:唔比DNA,唔會比你出街食飯

428 回覆
56 Like 957 Dislike
有就=永遠冇病
哦!
咁咪可以解決埋旅遊酒店失業嗰班人
出入境自由,玩完
貓尿要唔要
都係狗口水啱柒婆
港康碼<有個碼代表我一定安全? 早2日驗完冇事, 點樣肯定幾日後我冇事?
好似同啲毒傾掂數
騎兵唔搞
只搞步兵
加速趕走香港人
Cls
檢測嘅原意係搵出"有事"嘅人!然後捉佢去治療,截斷傳播鏈

佢宜家係企圖搵出"冇事"嘅人先准佢正常生活,呢招用落出入境關卡都算合理,但用落日常生活就超級on9,因為過境係一日內嘅事,個結果假設仍然有效都合理,但日常生活,你日日都要食飯返工,個結果有效幾耐?係咪代表驗咗等同免疫可以環遊全港?
科學邏輯??
中左風
仆你個臭街
twitter要煲大佢
傻仔,陳雲半年前已經知道一定會咁發生。人地有大智慧你無,恨唔到咗多嫁喇。繼續話人中風未食藥囉
其實個碼有咩用?今日無唔代表聽日唔中
一個碼就豁免14日?如果我第2日中左,咁咪播12日毒?
佢要監控你喳
冇 純粹藉口限制自由 同逼你要交DNA
蒸餾水得唔得
有用吓個腦都知出事啦,個碼只能反映驗嗰一刻冇事,但係咪代表我拎咗個碼就可以環遊全港十八區交朋結友扑嘢?咁如果政府話唔係架,你一樣要停止出街架,咁啲人就會問個碼嘅作用何在
去到邊都嘟一嘟,行蹤全日暴露
(千祈咪做檢測)一人留DNA,全家十八代奶野。廢老做檢測,後生比人拉。
https://lih.kg/2142723
check唔到咪話你個野壞左囉

網絡失靈,server lag機,樣樣都可能發生
你無試過買野俾信用卡有時擦一兩次唔得,但第三次又得咩?甚至插晶片唔得,要擦返磁帶先得
好彩有養狗
無隔離措施嘅檢測根本唔可能防疫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞