OUC48本家討論區#4 到左8月終於肯轉2020年新公式照

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔密嗎?
山本瑠香,太田奈緒,山田奈奈美,中野郁海,七海
都5個了
8牙點會冇 不過8仔有專區所以多數係個邊講啦之前睇咩走哂?靚就睇抽握推
呢個原因既係玲奈飯點會同ske咁有仇口呀
個專區係咪沉左?
睇第一版唔多覺有

嘩即講即有相
浮浮沉沉好正常既
揸不揸真係無勇氣話好聽
試過為咗奈奈唱k點咗 頂唔順到中途cut咗
奈奈已經盡哂力
係好似牙朗咁
仆佢個街 比国境のない我奈做single好過啦
我朗
抄夠我講野未⋯
但事實係垃圾團嘛
8仔揮手區
其實大家都知邊有得控制。青春少艾,世界上又多媾死女嘅fuckboys。玩完唔好俾人知就得喇

想帶祖記攞冠
quoted from "好孩子 Philip 日本追星記: AKB48 乃木坂46 GROUP 日本見聞生活生放送" FB group

今天寫小嶋陽菜的部分:

「和元AKB成員小嶋陽菜,是在20至21歲時,經常三四人形式去唱卡拉ok。2008至2009年的時候,SNS還沒有現在一樣流行,男女藝人即使一起去吃飯和卡拉OK,也不會被胡亂拍到照片。

和陽菜一起玩也是過去的事情了,現在當然不會一起去唱K。原本我對藝人聚會密切交往沒有興趣,也很討厭有藝人聚集的酒吧。尤其是近年不想遇見同行,所以藝人會去西麻布的店我這幾年都不去了。所以私下幾乎沒有和藝人見面的機會。我覺得其他男藝人在某處遇到女偶像和女藝人這事情是不可思議。

反而我跟普通女性朋友帶來的其他女孩喝酒的情況比較多,這樣喝酒不會著名的藝人來。比起藝人,跟普通女大學生認識的機會高很多。尤其是現在肺炎疫情大家夜遊警戒性很高,晚上近乎沒有女藝人出沒。」
識得多呢度啲人就知在某處遇到女偶像和女藝人其實唔難
的確其實唔難
申利:試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞