搭車時,條女比晒SIGNAL我,我都唔敢問佢地拎電話

77 回覆
2 Like 11 Dislike

用隻腳碰我

details

我坐MTR, 睇下電話, 突然有個女仔有對腳碰我一下, 跟住開始我笑, 我起果下呆左一下, 然後扮睇電話。 條女個樣生得唔錯, 但我唔敢起搭車時咁多人問拎電話,唉

精神病就睇醫生

痴線, 我開認真POST, 比人當精神病

暗示

我知暗示, 果時我都諗緊起唔起身問佢拎電話好, 但又驚周圍D人望住, 唉

咪問囉 衰左都唔怕 橫掂永遠都唔會再見
成日搭地鐵,我個肥仔身都掂到坐我隔離既女
每次一開車,條女都撞我兩野
肯定想落車俾我撞佢兩野
但我毒我沒咁做到

巴打點睇

你係2個都坐起度,有D碰撞少不免
我起一個坐, 一個企,情況點同, 同埋佢真係故意碰我

用隻腳碰我

details

我坐MTR, 睇下電話, 突然有個女仔有對腳碰我一下, 跟住開始我笑, 我起果下呆左一下, 然後扮睇電話。 條女個樣生得唔錯, 但我唔敢起搭車時咁多人問拎電話,唉

精神病就睇醫生

痴線, 我開認真POST, 比人當精神病

暗示

我知暗示, 果時我都諗緊起唔起身問佢拎電話好, 但又驚周圍D人望住, 唉

咪問囉 衰左都唔怕 橫掂永遠都唔會再見

我覺得唔會衰, 係驚D人望住覺得我狗公
老實講你咩樣先,樣衰的話你真是想太多了
肯定想落車俾我撞佢兩野
但我毒我沒咁做到

巴打點睇

不要想太多,應該要架車多空位都企到好貼先算
肯定想落車俾我撞佢兩野
但我毒我沒咁做到

巴打點睇

你係2個都坐起度,有D碰撞少不免
我起一個坐, 一個企,情況點同, 同埋佢真係故意碰我

抵你死啦,唔問人,d 女對我撥一撥頭髮我已經去左馬

我都試過被女撥過頭髮, 跟住佢再起個袋拎支唇膏出來塗, 再申對腳出來,但都唔敢去馬
我係咪太廢

幾靚仔下
應該性暗示
應該性暗示

對你有好感, 唔一定等於性暗示

幾靚仔下

自爆黎睇下
而家啲毒撚真係好恐怖
你都係想我講個女仔對你有意思姐
ptgf最新搵客方法??
ptgf最新搵客方法??

講真, 我識咁多女仔,都冇一個做PTGF, 都唔知點解你地會識到D PTGF
直接開個新增聯絡人伸過去叫佢入啦
一下係想攞你電話
兩下係想你上佢呀樓豬
一下係想攞你電話
兩下係想你上佢呀樓豬

毒撚唔會諗得咁遠

咁第一句講咩好

咁第一句講咩好

how much
屌你真係打得飛機多
放Signal咪問佢拎Wifi囉
有冇諗定到時個仔叫咩名?

話左毒撚唔會諗咁遠

話左毒撚唔會諗咁遠

咁你知唔知毒撚最忌有自信阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞