搭車時,條女比晒SIGNAL我,我都唔敢問佢地拎電話

77 回覆
2 Like 11 Dislike
有冇諗定到時個仔叫咩名?

話左毒撚唔會諗咁遠

咁你知唔知毒撚最忌有自信阿

毒撚點解唔可以冇自信 ?
你知唔知咩係毒撚?
毒撚係內心 (例口唔識同人相處)
唔係外在
樓豬好funny
痴撚左線
但人地女仔都夠膽行第一步,你居然怕其他人眼光

對唔住巴打
樓主你個名
樓主你個名

我個名同我性格無關
樓主 我同你同路人
試過係coffee shop遇到個女仔 大家咁岩一齊幫襯(佢入先我跟後) 之後佢就搵位擺低野先 我就直接去買野食 有對望過下
開頭見佢坐到無雷公咁遠又好似見佢帶左D notes溫習 就費時搞人 我自己手頭又有d野做
跟住隔左陣 佢搬晒D野坐我附近
但我毒到唔敢膽問佢電話 果陣仲要臨收鋪都無咩其他客 柒左又唔會有人知 但到最後都淆底
樓主 我同你同路人
試過係coffee shop遇到個女仔 大家咁岩一齊幫襯(佢入先我跟後) 之後佢就搵位擺低野先 我就直接去買野食 有對望過下
開頭見佢坐到無雷公咁遠又好似見佢帶左D notes溫習 就費時搞人 我自己手頭又有d野做
但我毒到唔敢膽問佢電話 果陣仲要臨收鋪都無咩其他客 柒左又唔會有人知 但到最後都淆底

終於有同路中人
I KNOW THAT FEEL BOL

大家可能想識下朋友姐, 又唔洗講到咁
樓主 我同你同路人

終於有同路中人
I KNOW THAT FEEL BOL

真係比巴打笑毒同戇鳩都唔介意
因為之後我都極後悔點解自己咁撚失敗
樓主 我同你同路人

本身個位冷氣凍調位
樓主 我同你同路人

本身個位冷氣凍調位

可能吧
樓主 我同你同路人

本身個位冷氣凍調位

可能吧

下, 即係你自己都唔肯定
其實你自己會FEEL到架窩
巴打每日都搭呢程車嘅話 下次可能撞到呢

都係想我咁講姐
巴打每日都搭呢程車嘅話 下次可能撞到呢

都係想我咁講姐

咁又唔係, 因為我每次搭車, 如果有女人嘅話, 都會有類似嘅SIGNAL
樓主
我都試過
我搭緊地鐵睇緊書
有個女仔無lala問我睇緊咩書
佢話佢都好鐘意睇書
於是就交換左電話
問佢鐘意睇d咩書
點知係日韓旅遊攻略
on9勵志書
同佢講村上春樹又唔識
已經覺得佢膠膠地

根住佢突然話我好好人
約我出去飲咖啡
但我心諗我咩都冇做
咁好la
我同佢出去starbuck la
佢就同我講佢同朋友搞生意
話有興趣叫我一齊搞
根住俾套on9片我睇
講有2個人搬水上山
有一個好聰明
搬水上山之餘
有空餘時間就掘水道
最後佢就可以唔駛搬水
而另一個老左都繼續搬水
我已經覺得佢on99
冇再理佢
之後占中期間
佢sd套片話占中係美國陰謀
我即刻block7佢
對住弱智真係晒我時間
又唔係靚
樓主
我都試過
我搭緊地鐵睇緊書
佢話佢都好鐘意睇書
於是就交換左電話
問佢鐘意睇d咩書
點知係日韓旅遊攻略
on9勵志書
同佢講村上春樹又唔識
已經覺得佢膠膠地

根住佢突然話我好好人
約我出去飲咖啡
但我心諗我咩都冇做
咁好la
話有興趣叫我一齊搞
根住俾套on9片我睇
講有2個人搬水上山
有一個好聰明
搬水上山之餘
有空餘時間就掘水道
最後佢就可以唔駛搬水
而另一個老左都繼續搬水
我已經覺得佢on99
冇再理佢
之後占中期間
我即刻block7佢
對住弱智真係晒我時間
又唔係靚

我果D 肯定唔係弱智, 有D 好似係OL
有冇其他連登仔有相同或類似嘅經歷
毒x最忌有自信
毒x最忌有自信

比D信心啦, 巴打
樓主
我都試過
我搭緊地鐵睇緊書
佢話佢都好鐘意睇書
於是就交換左電話
問佢鐘意睇d咩書
點知係日韓旅遊攻略
on9勵志書
同佢講村上春樹又唔識
已經覺得佢膠膠地

根住佢突然話我好好人
約我出去飲咖啡
但我心諗我咩都冇做
咁好la
話有興趣叫我一齊搞
根住俾套on9片我睇
講有2個人搬水上山
有一個好聰明
搬水上山之餘
有空餘時間就掘水道
最後佢就可以唔駛搬水
而另一個老左都繼續搬水
我已經覺得佢on99
冇再理佢
之後占中期間
我即刻block7佢
對住弱智真係晒我時間
又唔係靚

我果D 肯定唔係弱智, 有D 好似係OL

果個都係ol look
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞