搭車時,條女比晒SIGNAL我,我都唔敢問佢地拎電話

77 回覆
2 Like 11 Dislike
係咪我太毒
咩signal先
咩signal先
你都係不要想太多
咩signal先

用隻腳碰我
我真係好垃圾,好冇用
有冇巴打可以HI 醒我
咩signal先

用隻腳碰我

details

咩signal先

用隻腳碰我

details

我坐MTR, 睇下電話, 突然有個女仔有對腳碰我一下, 跟住開始我笑, 我起果下呆左一下, 然後扮睇電話。 條女個樣生得唔錯, 但我唔敢起搭車時咁多人問拎電話,唉
咩signal先

用隻腳碰我

details

真架, 如果呢次唔係第一次。平時搭車都會有
咩signal先

用隻腳碰我

details

我坐MTR, 睇下電話, 突然有個女仔有對腳碰我一下, 跟住開始我笑, 我起果下呆左一下, 然後扮睇電話。 條女個樣生得唔錯, 但我唔敢起搭車時咁多人問拎電話,唉

精神病就睇醫生
樓主ff 少陣啦
咩signal先

用隻腳碰我

details

精神病就睇醫生

痴線, 我開認真POST, 比人當精神病
樓主ff 少陣啦

真架, 我呃你做乜鳩呀
毒撚真係恐佈
今日搭地鐵果陣隻腳唔小心撞到個毒撚,不過我為左保持禮貌,同佢微笑左下就算,好彩佢冇發癲,之後見到佢成程都望住我陰陰嘴笑,我驚到係太子落車狂奔
咩signal先

用隻腳碰我

details

精神病就睇醫生

暗示
樓主ff 少陣啦

真架, 我呃你做乜鳩呀

連登大撚把假膠。認真唔知佢地開post為咩?
咩signal先

用隻腳碰我

details

精神病就睇醫生

暗示

我知暗示, 果時我都諗緊起唔起身問佢拎電話好, 但又驚周圍D人望住, 唉
我信樓主
但人地女仔都夠膽行第一步,你居然怕其他人眼光
我信樓主

一睇就知巴打都遇到咁嘅情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞