[PC/PS4] Fall Guys: Ultimate Knockout / 終極淘汰賽 討論區 (2)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?time_continue=743&v=7uFNVuFVfBQ&feature=emb_logo

目前 PS Plus 訂閱用戶可以免費獲得

PC轉繁體要係 window 地區揀台灣

睇番官方數據 PC PS4 玩家差唔多人數

主要控制 上,下,左,右, 跳, 拉人 ,插水式跳

總共5個回合 如果得番1個玩家羸會提前冠軍 , 有分隊制賽 同 個人賽

團體賽 有
1.搶金蛋 (金蛋+5分)
2.鑽圈圈 (有金圈出現)
3.四隊互搶尾巴 (4隊OUT 1隊)
4.鬼捉人(如果係鬼有粉紅色圈圈)
5.3隊鬥快推大波去終點(記住幫手頂住其他隊既波)
6.3隊搶7個波去自己個地盤
7.足球賽(下邊參考)
https://www.reddit.com/r/FallGuysGame/comments/i3s06f/all_my_years_of_rocket_league_have_finally_paid/
攬住人一齊死最爽
幾好玩
真 我贏唔到 你都要攬炒
第5個回合主要 搶山 , 踩六角形格仔 , 搶尾巴
另外有巴打話有其他地圖,但暫時我未遇到

搶山 最後皇冠會上下郁,要小心

六角形格仔 可以一格一格跳,唔洗跑
今日同fd玩左成個下晏 贏左4張卷
商店出既野係全部人一樣?
應該係
係喎,最尾嗰關搶皇冠,嗰關有成10幾個,企我前面嗰個日本名,掉轉個頭拉實我
我依家係貓頭鷹裝
暫時pc有冇外掛出現?
在《Fall Guys:終極淘汰賽》中,玩家要應對一堆奇怪詭異的障礙阻礙,還有許多不守規矩、亂七八糟的競爭對手,還要面對依照物理定律設計的挑戰,玩家有機會藉此讓對手彈出去、掉落出局,但自己也可能跌跌撞撞,玩家得想辦法一關關加以克服,來拿到最後的王冠。

遊戲中具備有不同的競賽模式,可以切換成為各自大亂鬥的模式,或是合作比拼的小組賽,但有時一個人失敗可能會把整隊都帶走;至於大家的目標就是淘汰對手、晉級下一輪,前方等待著玩家的又是新的混亂大戰。

遊戲同時提供多樣化服裝,讓玩家可以跌倒也很有風格,包括像是鳳梨套裝、兔子帽等,讓玩家可以成為眾人的目光焦點

《Fall Guys:Ultimate Knockout》在經過先前超熱門的 Twitch 實況主測試以及體驗帳號測試後,獲得超級熱烈的迴響,被認為是目前最讚的派對遊戲,還能挑戰自己的技術極限,已經正式在 Steam 與 PS4 發售,擁有 PS Plus 的會員目前還能免費領取。不過小小可惜的是目前無法跨平台遊戲。

轉至巴哈
有,自動避野
人地跳緊個陣拉人 可以整到人失平衡

大家都係依個?

仲有半個鐘轉
collector edition係咪抵買D
呢啲game 都開掛 都唔知玩黎做咩
等緊佢轉
你本身上面限時兩日嗰個都係咁?
我上面係5王冠 ALYX VANCE衫
好樣衰完全唔想買
頂 原來跳高 left click有得爬邊上

唔同
咩意思?
係,咁上邊隨機可能
我都係呢板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞