如果佢對你有意思,會畀咩signal你(9)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

你好似佢
明明佢約我既 咁我答左佢OK 跟住佢就無覆返我
後來我就自動收皮 真係睇唔透

我都係咁 後來我暗示過一兩次 但係佢好似GET唔到 又或者改變左主意?
跟住就無搵佢一排 呢排又手賤搵返佢 唉屌

私人時間約出嚟真係好難,對你冇乜意思真係唔會出嚟
有時佢講講下轉咗話題可能佢唔想出,但又唔想拒絕你,驚大家冇朋友做
係咪只要大膽直接同俾清楚時間,地點,日子,去約個女出街及唔怕俾佢拒絕既決心。好有自信既心態,大前提女仔仲會肯同你wtsapp成功率大增

約食飯試下

唔想就唔好逼啦頂

所以我都算
慢慢令自己淡緊

係咪套戲唔啱睇

Same situation

及早抽身吧啦 攝時間 解悶多

有時咁耐先覆好無癮
之前試過直接同個女仔講(傾功課),你咁遲不如唔好覆啦屌
係咪只要大膽直接同俾清楚時間,地點,日子,去約個女出街及唔怕俾佢拒絕既決心。好有自信既心態,大前提女仔仲會肯同你wtsapp成功率大增

又唔洗一下子咩都攤出黎 好似焗人同你去咁
先提意 然後大家傾會好D

又唔洗一下子咩都攤出黎 好似焗人同你去咁
先提意 然後大家傾會好D

出回條咩

唔想就唔好逼啦頂

所以我都算
慢慢令自己淡緊

係咪套戲唔啱睇

Same situation

及早抽身吧啦 攝時間 解悶多

一早入左伍 出唔番黎
利申 女兵

妖叫佢收皮啦
想問下咁多位 女仔同有好感既男仔講野係咪通常會用多d表情?定其實好多女仔平時都多用表情

呢個要睇佢平時咩習慣啵
但係有好感會用啲emoji係類似😚😆😳🙈🐷💕😗呢啲

呢d唔係曖昧同拍拖用多d咩

腎考成點
腎考成點

Ok
腎考成點

Ok

幾多粒星
想問下咁多位 女仔同有好感既男仔講野係咪通常會用多d表情?定其實好多女仔平時都多用表情

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打
腎考成點

Ok

幾多粒星

頂唔知

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子
點解我個雙子fd唔覆sc

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

其實關星座咩事
唔想覆就唔覆㗎啦

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

其實關星座咩事
唔想覆就唔覆㗎啦

i need healing hot key x

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

我想追個女仔又係雙子

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

腎會唔會覆我😘😘

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

我想追個女仔又係雙子

問我

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

腎會唔會覆我😘😘

我fd Snapchat 我睇完就算

呢個要睇佢平時咩習慣啵

我係咪都打

19雙子

其實關星座咩事
唔想覆就唔覆㗎啦

i need healing hot key x

你想講乜

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

腎會唔會覆我😘😘

有咩criteria覆唔覆❤️❤️

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

腎會唔會覆我😘😘

有時都唔知覆乜好

我係咪都打

19雙子

唔想覆 懶得覆

腎會唔會覆我😘😘

有咩criteria覆唔覆❤️❤️

有嘢問我我有興趣咪覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞