如果佢對你有意思,會畀咩signal你(9)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
btw而家份pt轉左場
據我所知我係呢個場唯二嘅男仔

有冇咩進展啊?

無啦…無覆我機
都諗唔到有咩計了

我都完了
兩日就冷淡到咁

利申:新加入

你嗰個都係冇覆機?呢排忙唔忙嫁佢

大家都係前排忙d 但多野傾
反而依家有多d時間
佢就咁了

再睇下囉 諗起撩佢講一兩句冇所謂嘅
唔好成日等佢覆你,平常心應該會好過啲
到時如果佢覆得多你直頭會有驚喜啲嘅感覺

其實我feel到佢對我完全冇意思
每次同女仔深入傾都係咁 好似等緊一個正式既拒絕咁
所以我想放低

表白唔一定係想一齊 可以係想了結
有冇人可以歸納下咁多個post有咩重點
btw而家份pt轉左場

真係全部都係女黎
會唔會再一次擺脫單身

有冇咩進展啊?

無啦…無覆我機
都諗唔到有咩計了

我都完了
兩日就冷淡到咁

反而依家有多d時間
佢就咁了

所以我想放低

表白唔一定係想一齊 可以係想了結

咁有咩謂 你咁樣諗 你表白完仲衰

所以我想放低

咁……同我地傾多啲啦
可能可以慢慢放低佢

如果可以
我好想請哂你哋飲返杯多謝你哋
好想個腦乜都唔諗
瘋狂飛

傻豬嚟嘅邊使請我地飲返杯
擺酒請飲就要啦

識講野

唔好太投入 擺晒啲時間落去
對自己好啲 做下運動 睇下書提升下自己
剛剛同我女神傾緊計
佢問我以前對住女朋友係咪都係咁靜(平時我對住朋友好少講野)
我話我對住女朋友會變左第二個,會多野講好多
跟住佢答:咁都好d😂

咁算唔算樂觀

有冇咩進展啊?

無啦…無覆我機
都諗唔到有咩計了

我都完了
兩日就冷淡到咁

反而依家有多d時間
佢就咁了

所以我想放低

咁……同我地傾多啲啦
可能可以慢慢放低佢

如果可以
好想個腦乜都唔諗
瘋狂飛

傻豬嚟嘅邊使請我地飲返杯
擺酒請飲就要啦

識講野

緊係
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

有啲機咁啵
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?
btw而家份pt轉左場

好多女?
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

你既答案。。好似想fdzone佢咁
btw而家份pt轉左場

好多女?

唔好做中央空調 會溝唔到女
曾經身邊都好多女 但我性格對女好好
之後佢地背後話我中央空調

反而依家有多d時間
佢就咁了

所以我想放低

咁……同我地傾多啲啦
可能可以慢慢放低佢

如果可以
好想個腦乜都唔諗
瘋狂飛

巴打你係咪似無咩自信?
睇你講話成日同女傾計好似等人拒絕咁

都係
以前有個女仔都咁話我
我自己都覺 由其是面對感情
有時會諗 呢個女仔咁好條件 又靚 心地又好
佢點會鍾意我
所以隨時做好心理準備

btw, 見好多男男女女都對感情又隨便又兒戲
個社會好污煙瘴氣 有時我自己都好怕同驚訝點解會咁

呢度清泉嚟
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

唔係掛

講多句嘛 我係你面前好多野講
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

佢話我喺whatsapp比起真人面對面會多野講d
跟住佢問我同之前個女朋友係咪都係咁

不過佢睇落好似對你有興趣
但都唔排除佢八卦
我覺得唔好成日同佢講ex啲野
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

唔係掛

小毒撚唔敢flirt佢住

要試下 我sd依啲對話會合埋眼sd 之後唔敢答佢覆咩
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

唔係掛

要試下 我sd依啲對話會合埋眼sd 之後唔敢佢覆咩
剛剛同我女神傾緊計

咁算唔算樂觀

姐係佢覺得你靜?

唔係掛

要試下 我sd依啲對話會合埋眼sd 之後唔敢答佢覆咩

合埋眼send咁cute

所以我想放低

咁……同我地傾多啲啦
可能可以慢慢放低佢

如果可以
好想個腦乜都唔諗
瘋狂飛

巴打你係咪似無咩自信?
睇你講話成日同女傾計好似等人拒絕咁

都係
以前有個女仔都咁話我
我自己都覺 由其是面對感情
有時會諗 呢個女仔咁好條件 又靚 心地又好
佢點會鍾意我
所以隨時做好心理準備

btw, 見好多男男女女都對感情又隨便又兒戲
個社會好污煙瘴氣 有時我自己都好怕同驚訝點解會咁

同你好似
不過我心態應該好少少
我會覺得大家都只係傾下計做個朋友咁
其實唔洗比咁大壓力自己
你同自己講
大家同學或者同事
吹下水好閒啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞