如果佢對你有意思,會畀咩signal你(9)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

佢話我喺whatsapp比起真人面對面會多野講d
跟住佢問我同之前個女朋友係咪都係咁

不過佢睇落好似對你有興趣
但都唔排除佢八卦
我覺得唔好成日同佢講ex啲野

佢都應該知我對佢有興趣 因我都做得好出下

咁幾好呀 約下佢出街

嘗試下約岀去睇下點啦

等好消息

你又話冇flirt佢 咁你做左啲乜顯得對佢有興趣

佢番parttime 放break 特登買野食送去佢番工o個度陪佢食算唔算

有同過個女仔出幾次街食飯 次次都幾好傾 有keep住傾計 夜晚通常傾到訓先停 我驚會唔會fdzone左

有咩令你覺得fdzone左先
如果一個女仔成日分享自己啲野畀你知 但係好似冇乜關心過你啲野咁 姐係點

樹洞?

你自己有無share番自己啲嘢先?
有時唔係對方唔想關心你
而係佢分享完
又問番你咁
嗰feel會好老尷
即係好似啲座談會咁
嘉賓講完自己嘅經歷咁
再問番台下觀眾咁 (比喻得唔好)

我有share 啊 但係講講下佢又講返自己野咁

有冇flirt 下佢睇反應

有次佢㩒錯左係whatsapp打畀我
我問佢係咪想聽下我把聲
佢就話你今日冇食藥啊?
跟住就冇喇
有同過個女仔出幾次街食飯 次次都幾好傾 有keep住傾計 夜晚通常傾到訓先停 我驚會唔會fdzone左

有冇曖昧?

冇咩掛 其實都唔係太識分曖昧

不過佢睇落好似對你有興趣
但都唔排除佢八卦
我覺得唔好成日同佢講ex啲野

咁幾好呀 約下佢出街

嘗試下約岀去睇下點啦

等好消息

佢番parttime 放break 特登買野食送去佢番工o個度陪佢食算唔算

都算既 真係想知既 flirt下佢 佢response你既話就真係得

巴打你咁樣有少少危
試下遲啲約佢睇戲買場夜少少嘅場
一黎你有藉口送佢番屋企
二黎夜媽媽條街少人啲靜啲
嗰feel都好啲
緊記送佢番屋企嗰段路
唔好做錯事搞到撻q
講到無話題唔好驚
條街咁靜
靜少少同佢慢慢行吹下風咁就ok

咁幾好呀 約下佢出街

嘗試下約岀去睇下點啦

等好消息

魚魚你仲喺到

有次佢無啦啦講我點樣可以識到女仔出pool
如果一個女仔成日分享自己啲野畀你知 但係好似冇乜關心過你啲野咁 姐係點

樹洞?

佢開心野唔開心野都會同我講 呢個月同佢日日都有whatsapp 仲約左佢下星期六睇戲 但係佢今日成日都冇揾過我我知佢今日同女仔fd出街 所以廢事煩佢 好不安 所以忍唔住係度講下

但夜晚出完街都返到屋企啦
但你唔搵佢?

驚自己做煩膠 佢最憎人煩佢
聽朝先揾下佢

巴打你咁樣有少少危
試下遲啲約佢睇戲買場夜少少嘅場
一黎你有藉口送佢番屋企
二黎夜媽媽條街少人啲靜啲
嗰feel都好啲
緊記送佢番屋企嗰段路
唔好做錯事搞到撻q
講到無話題唔好驚
條街咁靜
靜少少同佢慢慢行吹下風咁就ok

我覺得有時候講左咁耐野 唔出聲靜靜地一齊行都ok

?佢係女仔問你點識女仔?

樹洞?

有時唔係對方唔想關心你
而係佢分享完
又問番你咁
嗰feel會好老尷
即係好似啲座談會咁
嘉賓講完自己嘅經歷咁

真心講啲deep少少嘅話題睇佢反應
如果無就......

樹洞?

有時唔係對方唔想關心你
而係佢分享完
又問番你咁
嗰feel會好老尷
即係好似啲座談會咁
嘉賓講完自己嘅經歷咁

有次佢㩒錯左係whatsapp打畀我
我問佢係咪想聽下我把聲
佢就話你今日冇食藥啊?
跟住就冇喇

打蛇隨棍上話係咪你喂我

唔係問我點識女仔 係佢有次同我講 有咩方法可以識到女仔

樹洞?

佢開心野唔開心野都會同我講 呢個月同佢日日都有whatsapp 仲約左佢下星期六睇戲 但係佢今日成日都冇揾過我我知佢今日同女仔fd出街 所以廢事煩佢 好不安 所以忍唔住係度講下

但你唔搵佢?

聽朝先揾下佢

唔好咁chur住
冷靜啲
諗下自己有咩做
唔好張佢塞爆你嗰腦
咁樣好易出事

樂觀諗:佢唔想你週圍識女,呷醋
負面:你過主啦唔好煩住我

自己根據相處方式判斷下
我好眼訓啦,大家早抖
我好眼訓啦,大家早抖

咁幾好呀 約下佢出街

嘗試下約岀去睇下點啦

等好消息

都算既 真係想知既 flirt下佢 佢response你既話就真係得

頂 我剛剛收工 問佢做咩仲唔訓
跟住佢問我仲有幾耐番到 要等埋我先訓

有機
再觀望多少少

暗示你咋下話
我好眼訓啦,大家早抖

魚魚早抖

等好消息

頂 我剛剛收工 問佢做咩仲唔訓
跟住佢問我仲有幾耐番到 要等埋我先訓

有機
再觀望多少少

希望啦

米已得 可以off topic

樹洞?

但你唔搵佢?

聽朝先揾下佢

唔好咁chur住
冷靜啲
諗下自己有咩做
唔好張佢塞爆你嗰腦
咁樣好易出事

但佢已經塞爆左我個腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞