Figure 討論(75)插圖出膠逐漸變主流

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
條友而家畫畫畫上”引”,但佢出價on9係事實
Figure 討論(3) WF 2017 Summer is coming
https://lih.kg/bwJyjAX

過來人
收到件假貨,賣家唔肯退錢,直接搵amazon cs即刻退到(懷疑amazon貼錢退比我)
件貨自己keep,最後掉左喺樓下衣物回收箱隔嚟
不如你講埋邊隻?
新手x2
試下呢d
Paypal得唔得?
幾年前買用paypal比過
駿河好似係paypal 買過一次only, 如果冇直送香港通常轉運,用轉運公司地址買野就ok

不過我建議唔好太執著錯過左既膠除非錢唔係問題,我有隻想要原價900度,見現家都賣成1700都放棄左
魔法少女
駿河好似有香港分店可以ship過黎
有咩
我用開轉運
gphone 推介,買膠箱唔使上淘寶。
https://www.facebook.com/200976479994868/posts/3246423882116764/
話說巴打 你收哂3隻genco女神 但本身genco呢間廠啲出品係點? 如果好嘅 我可能跟你收哂3隻 要涯半年麵包 定aniplex正啲 咁我等佢出3女神算
其實睇你鐘意動畫樣定係插畫樣 我自己就兩個樣教鐘意所以全入我見aniplex嗰隻都好正 件衫同面相都好好 不過我諗aniplex隻女神現貨都會有炒價 我見有人加錢收單

aniplex正常發揮原本官圖d黃色已經夠衰
仲有得訂啵?特典?
要衝,唔知開幾錢
係 我見人收特典版 元氣兩個版都好似截咗訂
我都有少少想買呢隻 不過隻黃色好似唔夠鮮色
真愛我唔理,之前愛麗絲都係得d景品級
五月好似賣曬 上網都唔見人放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞