Figure 討論(75)插圖出膠逐漸變主流

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
第一季咁唔賣得,反而仲有得出第二季仲要keep 到咁高質,少有
砲姐最弱子彈已經係銀仔, 第二季最尾俾粒大質量佢打衛星都得
生不逢時,俾擁有ufo嘅鬼滅搶哂風頭
魔神出戰Underwear4 嘅囡囡

BTW有冇人期待緊Hot Limit 2020
葵渚又係出Liliana & Annet
到時又有Liliana goods
隔離post搵人寫

ロッポンギヒロシ
@UEDAHIROSHI915
·
13h
今年の納涼モデリング。

朽木とクリアレジンと食玩で作りました。
其實動畫做得幾好
畫功無咩崩
打鬥有打鬥
賣肉有賣肉 (女女正)
搞笑有搞笑(亞瑟

係唔知點解唔賣得
無眼睇,可能因為唔係JUMP
我見七大罪,HxH都唔係幾hit

事隔三個月 終於拎返
Plusone售後唔錯 換過盒新嘅俾我
五月中交返孤仔 前日wts我代理送咗盒新嘅過嚟叫我拎

點到好過垃圾精品 我有隻膠交左返去成半年到而家都冇消息未拎得返
好鐘意魔太郎d女 見Eighteen新女信和有得訂 想問宜間公司點樣 之前買過skytube 幾滿意
Eighteen新廠
Eighteen果隻魔神面相好一般

膚色又白又怪

魔神依家大量生產 巴打睇下其他廠先
Skytube

Frog

Pink cat

Binding 1/4 大大隻

Daiki

UC

Amakuni

Vertex
好鐘意魔太郎同佢d女 見Eighteen新女信和有得訂 想問宜間公司點樣 之前買過skytube 幾滿意
Thx 巴打 但有d太耐係咪已經好難買番

係依幾隻出左
其他都未出嫁
魔神新興
有錢 冇野冇可能 睇你付出幾多
鬼滅完全係俾人吹太大
根本就ufo救左套野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞