Figure 討論(75)插圖出膠逐漸變主流

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
我想問下巴打買邊隻亞絲娜好啲 aniplex+ 創世神 定 genco創世神 定係 f:nex 白無垢亞絲娜? 小弟只係夠錢買一隻
genco 個隻個樣係偏插畫風, 睇下邊隻,但三女神pose gemco 真係好正, 我都諗住衝現愛麗絲
買單一隻我覺得aniplex+好似好d
genco三女神要一齊擺先正我全入
3女神我都見到正呀 但真係好貴 aniplex+依家又冇得訂特典版 佢特典多個parts 我想收張訂單好似好難咁 至於係小說樣同動畫樣我都冇乜所謂
愛麗絲依家有咩 咁多女主 最鍾意愛麗絲 定係巴打係買estream
Aniplex同 Genco 愛麗絲我都會衝,miss左
全入x2 唔擺埋一齊好似爭咁d
唯有等現貨我都無理特典日期遲左
我好似唔見有人放 但上網睇好似派咗貨 咁搞可能要等下年去秋葉搵
睇返D單同whatsapp,今年好似未拎過大膠
我對上一隻已經係saber 1.5
但真係好撚貴 我aniplex+,alter再販同巫女都有買
就快食麵包
巴打好有米 alter再販 我就咁睇反而好似略為遜色 比起其他廠依家預訂嘅亞絲娜
alter果隻之前已經想買 不過現貨太貴 見佢再販買咗佢先算
挨麵包買曬佢地
驚你麵包都無得食, 齊人之福不易享
咁只係代表你唔夠有錢
咁富貴仲有麵包食 我窮到食草
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

我講事實
請你食草呀真唔識定假唔識

見識少 我第一次見
草 - ネットスラングでwwwのこと。「w」が草に見えることから転じて。雑草、芝生、大草原も同様な意味である。「草不可避」も参照。
係咩? Aniplex 定genco果隻?
唔緊要啦 又唔係同一個月出... 土地問題貴好多
屌我都想好似呢度d巴打咁有個大櫃玩膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞