袁弓夷:澳洲有料證明武肺係實驗室產物,坐飛機黎就係要比料美國

349 回覆
1160 Like 11 Dislike
睇完Netflix 套pine gap,就知情報方面美澳好親密
韓國考慮緊
即係咁,我就不嬲叫開佢做武漢肺炎,用腦諗下都知邊度爆出黎先

不過拖黎拖去真係等到蚊訓身邊D藍絲(廢老父母)真係日日都開口就話:又冇野公開又係度鳩up,身為平民真係反駁唔到
(雖然講乜都反駁唔到藍絲,連係武漢爆開黎都可以話『爆就武漢爆,但可能係美國佬空降投毒呢?』我真係聽到嘴都O埋)
頭先冇啦啦聽到鳩眼聯盟
好耐以前已經有,咩戲黎
呢件老嘢好鍾意講半事實半故仔既嘢水鳩d 連登仔同 d 大腦未開既人,順便洗下d on9仔腦,以連登同黃屍既既智商係會照單全收
Day one已經大把專家話呢隻武肺係人工病毒
又一隻
咁on9李居明既 6破5局 咪玩完 ?
push
大陸雞生既公屋垃圾有綜緩囉都唔心足要囉五毛 好可悲
但侵侵同文在寅關係好差
澳洲係西方國家最先最直接感受到支共威脅
Airplane!
本身套戲都好好笑
成日覺得武肺係一個好大嘅計時炸彈.....
全世界搵中共索償追究根本係一個必然,而家只不過疫情未穩定無人有空閒去認真爆呢啲證據出嚟,好想睇到時個世界會有咩反應
作為連燈仔,一定唔會有事,國家繁榮穩定一隻遼寧號都打死美帝
成世未拎過綜緩同住過公屋都唔知點可悲法
見身邊好多黃屍無腦垃圾住公屋,原來係你口中係可悲
假如屬實,中国又成最大贏家
咁勁,陣間睇下佢點講先
南韓唔到最尾都唔會歸邊
我估應該冇咩野既
兩日前美國先答應放寬南韓射火箭限制
https://hk.appledaily.com/international/20200730/YWWKT6YUXHUJMWDLSETZFC7PCQ/
點解佢仲未比人通緝
推!
澳洲正式宣戰 美國:我地平起平坐 齊心滅共
https://lih.kg/2130723
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞