袁弓夷:澳洲有料證明武肺係實驗室產物,坐飛機黎就係要比料美國

349 回覆
1160 Like 11 Dislike
所以連登有就方便落tag去user就好
係咪直接當武肺係生化武器
我都係
冇得唔歸邊, 韓國有美國駐軍, 冇駐軍一早比北韓加大陸滅左
袁爸話9月開戰wo 有咩要準備
已block柒
走下資
del下chat咁
分分鐘咁搞法呢個月中→月尾就開波
牙習忍唔到
老母欽幾時郁, 國務卿, 國防部, 司令部出晒嚟就差個財務部
點解建制死3分1
韓國考慮緊
但侵侵同文在寅關係好差
所以放權俾pompeo係明智決定
老母欽幾時郁, 國務卿, 國防部, 司部出晒嚟就差個財務部

你哋啲五毛有冇第二啲分化嘅方法?好冇創意
孫力軍(1969年1月-),男,山東青島人,澳大利亞新南威爾斯大學公共衛生和城市管理專業畢業,在職研究生學歷,公共衛生碩士學位。曾任中華人民共和國公安部黨委委員、副部長,副總警監警銜及中國法學會副會長。

讀public health走咗去做公安
P牌仔笑我5毛,lol
睇你地睇佢9up當秘笈,又信到十足十真係同迷雲黨一鳩樣。比d假希望,你地就當係精神食糧照單全收。
好呀,等睇幾時五眼聯盟會出聲明,話有証據武肺係支那製造出黎囉。
又話9月會打仗,我都想。
你地打啦,好悶呀。
點樣係9up
你冇睇到置頂post
人地講既野都可以揾到佐證

你有冇證據可以反駁
袁弓夷係普通人,緊係唔可以預知未來
但係佢收料係收以前既料,點9up
FYI 條友扮係蕭生fans 但見到陳雲熱狗啲post就護主 起底睇吓佢啲陳雲post就知
郭文貴呢排係咪靜左
定係無人理佢?
日印係鐵膽
美帝一日未正式認台灣係國家 唔覺得會比佢玩咁敏感既野
佢有料話五眼有晒實質証據,武肺係支那整丫麻。
五眼有証據仲收收埋埋?留名等睇証據。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞