袁弓夷:澳洲有料證明武肺係實驗室產物,坐飛機黎就係要比料美國

349 回覆
1160 Like 11 Dislike
無橫我去第一次就澳洲旅行目前為止一個仙都未比過奶共偽人
就係個孫,派公安武警落來又打又殺,聯絡鄉黑
https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_exchange_reserves#:~:text=Foreign%20exchange%20reserves%20(also%20called,maintain%20confidence%20in%20financial%20markets
"....Foreign exchange reserves (also called forex reserves or FX reserves) are cash and other reserve assets held by a central bank or other monetary authority that are primarily available to balance payments of the country, influence the foreign exchange rate of its currency, and to maintain confidence in financial markets. Reserves are held in one or more reserve currencies, nowadays mostly the United States dollar and to a lesser extent the euro....."
佢有話唔立咩,可能之前嘅事啦,邊個知中共會立法依家加速得咁快不過係好事
同佢哋講,有無發覺中國依家得2個地方有肺炎病毒,新疆同香港對家投毒我就信,你睇美國人口密度低都爆得咁勁
USA style
佢以為個個連登仔無腦,比佢講一講就分化佢先腦未開能,返大陸食草啦,飲水救國未啊水浸屋頂啦
證明睇啱人敵方反對的
我反而覺得係中共隱瞞大陸武肺條數
準備開熱線比大家爆料上去之後揾埋律師幫寫狀紙咁
睇下有咩配合美國
無,佢哋一係得言語攻擊NMSL,道理又無,腦又無知識講唔過人
所以派人過嚟香港消烕證據
Lm
唔通信你老闆支那呀?折墮仔
中國個陣嘅數字,幾個月前連我樓下廢佬都唔信啦,要幾洗腦先會九曲十三彎信咩空降投毒
起碼射幾粒核彈去天安門同紫禁城先啦。
你太唔了解藍絲(某程度上證明你身邊冇乜藍絲係好事)
美國爆得勁,佢地會拍手叫好,叫佢地死多D
然後香港爆我勁,佢地會冇啦啦做左一個哲學家:係咁嫁啦,冇法嫁,係中就中嫁啦
所以話除左既我利益者之外,智障先會做藍屍係岩既
真係要身邊有藍絲先可以知道有幾弱智
正常人都基於中共唔想亡黨去估,點估到總加速師咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞